Nefeli Hotel Hellas Kreta Rethymno
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Nefeli Hotel

Hellas / Kreta
161 Mahis Kritis str. 74100 Rethymnon
Kartvisning

Nefeli Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng med barnebasseng Gratis internett Halvpensjon
Strand 500 m Lokalt sentrum (Platanes) 100 m Rethymnon 5 km 

Hotellbeskrivelse

 Nyrenovert hotell med elegant atmosfære


 

Det nyrenoverte Nefeli Hotel har en perfekt beliggenhet nær stranden og sentrum av Platanes. Her trives alle som ønsker å bo på et godt hotell med en elegant atmosfære og nyte ferien med frokost og middag inkludert.

 

Det stilige bassengområdet inviterer til både behagelig avslapning og fantastisk dukkert i bassenget. Det er både solsenger og parasolle, bord og stoler å tilbringe dagene på. De små kan plaske i det lille barnebassenget. En kort spasertur fra hotellet ligger den vakre sandstranden hvor du kan nyte solfylte dager og salt bad. Nyt et besøk til hotellets spa-senter, som tilbyr en rekke behandlinger. Hvis du vil være aktiv i ferien, er det også et treningsstudio her.

 

I tillegg til frokost og middag som er inkludert i oppholdet, kan du også kjøpe enkle retter i snackbaren og forfriskende drinker. Et par kvelder i uken arrangeres underholdning i form av greske kvelder og levende musikk. En kort spasertur fra hotellet finner du flere koselige restauranter, tradisjonelle tavernaer og små koselige butikker. Ønsker du et besøk til Rethymnon kan du komme dit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

 Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Smakfullt innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, air conditioning, safe, kjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Rom Superior for 2 personer
Smakfullt innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, kjøleskap, Nespresso-maskin og balkong eller terrasse. Bad med dusj med massasjedusj, toalett og hårføner.

 

Familierom 4 personer
Smakfullt innredet rom med to rom, et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en stue med to sovesofaer. Rommet har også TV, klimaanlegg, kjøleskap, vannkoker, safe, kjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost og middag er inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Nefeli Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost