Mylome Luxury Hotel & Resort Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Mylome Luxury Hotel & Resort

Tyrkia / Antalya-området
Okurcalar Mah. Şarburun Cd. No:12 Alanya / Antalya
Kartvisning

Mylome Luxury Hotel & Resort

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng – Vannsklier – Gratis internett
Privat strand 0 m – Lokalt sentrum (Okurcalar) 3 km – Alanya 33 km – Side 30 km

 

Hotellbeskrivelse

Mylome Luxury Hote & Resort er et stort resort hotell av høy standard, beliggende med direkte adgang til stranden. Her er det et stort utvalg av fasiliteter og aktiviteter for både barn og voksne som planlegger å skulle tilbringe en stor del av ferien med å bade og nyte solen.

 

Hotellet byr på flere basseng: Et aktivitetsbasseng, et stort semi-olympisk basseng, et voksen-basseng for alle over 16 år, et basseng med 6 gøye vannsklier for de større barna og andre vannglade samt et barnebasseng også med vannsklier. Fra bassengområdet er det direkte adgang til hotellets helt egen lille bukt hvor man - utover den skjønne sandstrand - også kan nyte solen på den store badebryggen.

 

Dagen gjennom arrangerer animationteamet gøye aktiviteter og konkurranser, og om kvelden er det underholdning for hele familien i form av show, musikk og dans i amfiteatret. I SPA senteret er det god mulighet for å skjemme bort seg selv (alle behandlinger mot betaling), og skal formen holdes vedlike kan dette gjøres i fitnessrommet.

 

Ønsker man å starte morgenen med en dukkert, kan vi varmt anbefale at man bestiller opphold i et rom med ”Swim-up” basseng. Her har man adgang til bassenget direkte fra rommets terrasse.

 

Trådløst internett er tilgengelig overalt på hotellet. Vær dog oppmerksom på at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke er mulig å streame film etc. 

Rom informasjon

Standardrom
Elegant innredede rom til 2 personer med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superiorrom
Elegant innredede rom til 2-3 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng og enkeltseng, TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superiorrom – ”Swim Up”
Elegant innredede rom til 2-3 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar, vannkoker, safe og terrasse med direkte adgang til basseng. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Elegant innredede rom for 4 personer med to soverom. Et soverom inneholder en dobbeltseng, 2 TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar, vannkoker, safe og balkong. Det andre soverom inneholder to enkeltsenger. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom – ”Swim Up”
Elegant innredede rom for 4 personer med to soverom. Et soverom inneholder en dobbeltseng, 2 TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar, vannkoker, safe og terrasse med direkte adgang til basseng. Det andre soverommet inneholder to enkeltsenger. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:00 – 14:00

Food Court Snack

12:30 – 16:00

Fast Corner Snack

12:00 – 18:00

Ocean Pier Snack

13:00 – 16:00

Patisserie

13:00 – 23:00

Bistro Snack

11:00 – 12:30              16:00 – 18:30

Middag

18:30 – 21:00

Night Snack

21:00 – 07:00

 

 

A’la Carte Restauranter – Husk å reservere bord!

Zeugma - Tyrkisk

18:30 – 21:00

Dragon - Asiatisk

18:30 – 21:00

La Gustosa - Italiensk

18:30 – 21:00

Octupus - Fisk

18:30 – 21:00

Sakura – Japansk*

18:30 – 21:00

 * Mot betaling

 

Barer

Infinity Lobby Bar

24 timer

Bar24

10:00 – 24:00

Panorama Basseng Bar

16:00 – 24:00

Wet Pool Activity Bar

10:00 – 16:00

Ocean Pier Bar

10:00 – 24:00

Amphy Bar

20:00 – 24:00

Phoenix Night Club Bar

23:00 – 01:30

 

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer servert i flaske og friskpresset fruktjuice er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konseptet. Alle behandlinger i SPA- og Beauty senteret og utvalgte sportsaktiviteter (herunder biljard), samt leie av Cabanas og paviljonger ved basseng og strand mot betaling

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, basseng og andre aktiviteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om det.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenfor høysesongen.

Mylome Luxury Hotel & Resort Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost