Lonicera City Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Lonicera City Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar Gratis internett
Kleopatrastranden 100 m Alanya Sentrum 1 km

Hotellbeskrivelse

All Inclusive med perfekt beliggenhet nær både stranden og sentrum

 

Lonicera City Hotel er et mindre All Inclusive-hotell som ligger noen få minutters gange fra Kleopatra-stranden og ikke langt fra Alanyas livlige sentrum. Hotellet er perfekt for deg som ønsker å bo i nærheten av både sentrum og stranden.

 

Hotellet består av to bygninger og her er et lite bassengområde med basseng, barnebasseng, solsenger og parasoll. En kort spasertur fra hotellet ligger den nydelige Kleopatra-stranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen med salte bad og leke i vannkanten.

 

I området rundt hotellet finner du et godt utvalg av restauranter og små butikker. Hvis du vil besøke sentrum av Alanya, kan du gå eller ta lokalbussen.Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk imidlertid at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Pent møblert rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, safe, telefon, air condition, minibar (etterfylles daglig med vann og mineralvann) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom 4 personer
Pent møblert rom med to separate soverom og muligheten for en ekstra seng for et barn. Hvert soverom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet TV, safe, telefon, klimaanlegg, minibar (etterfylles daglig med vann og mineralvann) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

Frokost

07:00-10:00

Lunsj

12:30-14:00

Middag

19:00-21:00

Lobby Bar

10:00-20:00

Street Bar

10:00-23:00

Betalte tjenester

Safe: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om det.

Tilleggsinformasjon

Sikkerhetsboks mot et gebyr. Importerte drikkevarer, drikkevarer på flasker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Drinker er inkludert i All Inclusive-konseptet mellom kl. 10.00 og 23.00. Ingen serveres alkohol til personer under 18 år. Uteserveringer, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Lonicera City Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost