Long Beach Harmony Hotel & Spa Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Long Beach Harmony Hotel & Spa
TrustYou Tooltip Text
Türkler Mah. Akdeniz Bul. No:26, Alanya
Hotellbeskrivelse

Long Beach er et stort resort-hotell i Türkler, ca. 20 km vest for Alanya. Her finnes et stort utvalg av fasiliteter, aktiviteter og restauranter og hotellet er derfor ett selvklart valg for familier som planlegger å tilbringe en stor del av ferien på hotellet. Det finnes flere basseng for både barn og voksne, et saltvannsbasseng, et basseng med flere vannsklier og et barnebasseng med sklier for de yngste reisende.

 

SPA-avdelingen tilbyr en mengde ulike behandlinger (mot avgift). Her kan du bli vasket til alle kunstens regler i det tyrkiske badet, koble av i badstu og få ulike typer av massasje. Det finnes også en miniklubb for barn i alderen 4-12 år (her snakkes det ikke skandinavisk) og en liten fornøyelsespark med en karusell, radiobiler, ett minitog og pariserhjul. Både dagtid og kveldstid arrangerer hotellets personal ulike aktiviteter for både barn og voksne og på kveldene kan man vente seg ulike former av underholdning. Hotellet har også en egen nattklubb der de festglade i selskapet kan avrunde kvelden.


Vær oppmerksom på at noen fasiliteter ligger på nabohotellet Long Beach Resort & Spa.

 

Trådløst internett finnes tilgjengelig. Vær dog oppmerksom på at forbindelsen ofte er ustabil og at det sjelden mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standardrom

Moderne og elegant innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt air condition, minibar (inneholder vann / mineralvann), safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Swim-up rom

Moderne og elegant innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt aircondition, minibar (inneholder vann / mineralvann), safe og terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner. Fra terrassen er det direkte tilgang til bassenget.

 

Swim-up Familierom Dublex

Moderne og elegant innredede rom for 4 personer med mulighet for en ekstra opprening. Alle familierom består av ett soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger og ett rom med en dobbelseng eller to enkeltsenger og en sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt airconditin, minibar (inneholder vann / mineralvann), safe og terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom

Moderne og elegant innredede rom for 4 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle familierom består av ett soverom med dobbelseng eller to enkeltsenger og ett soverom med to enkeltsenger eller en køyeseng, TV, telefon, sentralstyrt aircondition, minibar (inneholder vann / mineralvann), safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Økonomirom

Moderne og elegant innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt airconditon, minibar (inneholder vann / mineralvann), safe og fransk balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner. 

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

Måltider

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

12:00 – 17:00

Gözleme

11:00 – 17:00

Patisserie

11:00 – 18:00

Is

14:30 – 16:30

 

Drikke

 

Terazza Bar

16:00 – 00:00

Lobby Long Bar

10:00 – 02:00

Sense Pool Bar

10:00 – 17:00

Stage Snack Bar

10:00 – 18:00

Costa Dock Bar

10:00 – 17:00

Aqua Amphi Bar *

10:00 – 23:15

Tropicana Disco Bar *

23:20 – 02:30

Mare Snack Bar *

10:00 – 00:00

Blend kaffe og is (mot avgift)

10:00 – 00:00

 

*Kan besøkes når Long Beach Resort & SPA er åpen.

 

À la carte restauranter (mot avgift, reservasjon påkrevd)

Escargot Restaurant (fransk)

19:00 – 21:00

Hünkar Restaurant (tyrkisk)

19:00 – 21:00

Costa Restaurant (middelhavsmat)

19:00 – 21:00

 

 

Importert alkohol, drikker på flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spasenteret, motorisert vannsport, leie av tennisracket og baller og enkelte fasiliteter (inklusive bowling og biljard) inngår ikke i Ultra All Inclusive-konseptet. Strandhåndkler lånes ut mot depositum.

 

Enkelte basseng er oppvarmet i lavsesongen. Pirate aquapark, main aquapark og pirate aqua tower er kun i bruk når Long Beach Resort & Spa er åpen. 

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Uteserveringer, barer, basseng og andre aktiviteter kan være stengt under lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om det.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. kan være begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Saltvannsbasseng - Barnebasseng - Vannland - ​Gratis internett
Strand 0 m. - Alanya sentrum 20 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom