Lito Beach Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Lito Beach

Hellas / Kreta
Gerani 73100, Chania, Greece
Kartvisning

Lito Beach

Søk etter ledig rom og pris
Info

Rolige omgivelser Basseng Barnebasseng Gratis internett på fellesområdene
Strand 30 m Lokalt sentrum (Gerani) 400 m Chania 13 km

Hotellbeskrivelse

 Stranden nært hotellet i rolige omgivelser

 

I en nydelig frodig hage ligger det koselige leilighetshotellet Lito Beach. Her bor du i vakre og rolige omgivelser nær stranden. Med overnatting i en leilighet har du muligheten til å kontrollere ferien i det tempoet du ønsker. Start dagen med en deilig frokost på balkongen før du legger ut for å oppdage hva Gerani har å tilby.

 

Hotellet har et koselig bassengområde omgitt av grøntområder og solsenger og parasoller. For de aller minste er det et barnebasseng å plaske rundt i. Det er også god plass til late dager i solen eller i skyggen av en parasoll på hotellets plen. Fra bassengområdet går du direkte til den vakre stein og sandstranden for en dukkert i havet.

 

Gerani har et godt utvalg av små tradisjonelle tavernaer, men hvis du vil ha et større utvalg av restauranter og butikker, tar du deg bare til Platanias. Lokker byen Chania med et besøk, er den enkleste måten å komme dit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Stuioleilighet 2 personer
Elegant innredede studioleiligheter med mulighet for ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 4 personer
Elegant innredede to-roms leiligheter med ett soverom med dubbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

Tre-roms leilighet 6 personer
Elegant innredede treromsleiligheter med to soverom med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:              Ca. 14 euro per uke betalt direkte til hotellet.
Klimaanlegg:                    Ca. 14 euro per uke betalt direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Safe og klimaanlegg mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Lito Beach Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost