Lindian Village Hellas Rhodos Rhodos
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Lindian Village

Hellas / Rhodos
Lardos Beach 85 109 Rhodes
Kartvisning

Lindian Village

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng – Barnebasseng – Poolbar – All Inclusive – Internett
Avstand til strand 50 m – Lardos sentrum 5 km

Hotellbeskrivelse

Lindian Village er et eksklusivt strandhotell som ligger i Lardos. Hotellet er bygget som en tradisjonell gresk landsby og er omgitt av frodige trær og blomstrende bougainvillea. Her trives alle som stiller høye krav til hotellet og ønsker å bo i vakre omgivelser med luksuriøse fasiliteter.

 

Hotellets elegante bassengområde frister med avkjølende dukkert og rolige stunder i en solseng. Barna leker og plasker i barnebassenget og ønsker du å bade i havet, kommer du til hotellets private strand med bare noen få skritt. Har du lyst på noe godt i løpet av dagen, serveres enklere retter og forfriskende drinker ved bassenget og stranden.

 

Ønsker du å slappe av etter en lang dag i solen, har hotellet et spaområde med badstue, hamam og et innbydende innendørsbasseng. Her tilbys også en rekke luksusbehandlinger mot betaling. For de aktive er det et treningsprogram som tilbyr yoga, pilates og tai chi og de yngste gjestene mellom 4-12 år kan ha det gøy i miniklubben.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hotellrommet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Mediterrano Classic Rom
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minibar, kaffetrakter, luftkondisjonering, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Mediterrano Classic Familie Rom

Elegant innredet rom for 4 personer. Alle rommene er innredet med dobbeltseng og to enkeltsenger, TV, telefon, minibar, kaffetrakter, luftkondisjonering, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Junior Suite med jacuzzi
Elegant innredet rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minibar, kaffetrakter, luftkondisjonering, safe og terrasse med boblebad. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider

Tidlig frokost

06:00 – 07:00

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 15:00

Snack Bar

12:00 – 17:00

Middag

19:00 – 22:00

 

Drikke

Pool Bar

10:00 – 18:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Lounge Bar

18:00 – 24:00

 

A´ la carte restauranter – To måltider per opphold er inkludert. Reservasjon kreves. Åpent 5 dager i uken.

Gresk

19:00 – 22:00

Italiensk

19:00 – 22:00

Fisk og skaldyr

12:30 – 15:30

 

 

Utvalgt importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, vannsport og visse fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Pent antrekk i restauranten.

 

Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Lindian Village Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost