Leda Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Leda Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Side, 07330 Manavgat/Antalya
Hotellbeskrivelse


 Populært hotell med bungalows


På Leda Beach bor du på Sides vestkyst med gamlebyen rett rundt hjørnet. Hotellet ligger i et sjarmerende område med gamle søyler og ruiner. Her bor du perfekt hvis du vil ha nærhet til både strand og by.


Hotellet består av flere mindre bygninger og overalt er du omgitt av grønne trær og busker og fargerike blomster. Det er også et koselig bassengområde med basseng og barnebasseng og omtrent 50 meter fra hotellet ligger hotellets private strand. Hotellet har også en restaurant som serverer tyrkiske og internasjonale retter og en bar.


Trådløst internett er tilgjengelig mot en avgift i hotellets fellesområder. Merk imidlertid at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Rom informasjon

Standardrom

Enkelt innredede rom til 2 personer med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, aircondition, safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom

Enkelt innredede rom til 4 personer. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en køyeseng, TV, telefon, minikjøleskap, aircondition, safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Bungalow

Enkelt innredede rom til 2 personer med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, aircondition, safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Vær oppmerksom på at økonomirom ikke har balkong / terrasse!

Mat / Drikke konsept
Frokost inkl.
Tilleggsinformasjon
Turist- og strandområde. Safe og aircondition mot et gebyr. Bagasjen må fraktes omtrent 30 meter til resepsjonen, da transferbussen ikke kan kjøre helt til hotellet. Bratte trapper og store nivåforskjeller. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.
Betalte tjenester

Leie av safe:                Ca.pris:  2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av aircondition:  Ca. pris: 7 euro per dag eller 45 euro per uke som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info
 Basseng  Barnebasseng  Restaurant  Bar 
 
Strand 50 m  Sidesentrum 100 m
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom