Larsens Suite Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Larsens Suite Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Türkmenbaşı Sk No:5, 07400 Alanya/Antalya
Kartvisning

Larsens Suite Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  Barnebasseng  Restaurant
 Kleopatrastranden 50 m  Sentrum 800 m Lokalt sentrum 0 m

Hotellbeskrivelse

Enkelt hotell nær både strand og sentrum


På Larsens Suite Hotel har du en perfekt beliggenhet nær den vakre Kleopatrastranden og med gangavstand til Alanyas livlige sentrum. Hotellet er av enkel standard og har ikke så mange fasiliteter så det passar utmerket for deg som vil bruke ferien til å utforske alt som Alanya har å by på.

 

Her finnes det et mindre bassengområde med solsenger, et lite basseng og et barnebasseng og en restaurant som serverer enkle retter. Her bor du nær både stranden og Alanyas sentrum om du vil shoppe, spise godt eller oppleve Alanyas livlige natteliv. Hotellet har mange stamgjester som kommer tillbake år etter år, spesielt fra Norge. Larsens Suite Hotel passar utmerket for en gruppe med venner eller familie med eldre barn.

 

Trådløst internett finnes tilgjengelig i hotellets lobby. Vær obs på at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke går å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Suite rom

Trivelige og enkle rom for opptil 4 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leiligheter har et soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger samt et kombinert oppholdsrom og soverom med sovesofa, aircondition, safe og balkong. Bad med dusj / badekar og toalett.

OBS: Enkelte rom har et lite kjøkken med enkelt kjøkkenutstyr.

Mat / Drikke konsept

Frokost er inkl. 

Tilleggsinformasjon

Man må krysse veien for å komme til stranden. Safe og aircondition mot avgift. Enkelte fasiliteter kan være stengt under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                Ca pris: 1 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. Pris: 1 euro per dag som betales direkte til hotellet.Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Larsens Suite Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost