Labranda Excelsior Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Labranda Excelsior
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Det nydelige familiehotellet Labranda Excelsior ligger 5 km fra Side sentrum og 450 m fra stranden. Hotellet er perfekt for alle som ønsker å bo på et familievennlig hotell med mange fasiliteter og aktiviteter for både barn og voksne.

 

Hotellet har et fint bassengområde med basseng, basseng med to vannsklier og barnebasseng med vannsklie for de minste gjestene. Selvfølgelig finnes det også solsenger og parasoller hvor du kan nyte solen eller slappe av i skyggen. Hvis du foretrekker salte bad, ligger hotellets private strand en kort spasertur unna.

 

Det er også et herlig spa-område med blant annet hamam, badstue og massasje. Det er også her du finner innendørsbassenget og treningsrommet. Det er også mulig å spille bordtennis, dart og tennis.

 

Hotellet har en internasjonal miniklubb for barn i alderen 4-12 noen timer hver morgen og ettermiddag og om kvelden arrangeres et minidiskotek. Hotellets animasjonsteam organiserer morsomme aktiviteter og underholdning for alle aldre.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Internett i restauranten og på rommene mot avgift som betales direkte til hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost

 

Lunsj

 

Middag

 

Snacks

 

Kaffe, te og kake

 

Nattsuppe

 

 

Barer

Lobbybar

 

Poolbar

 

Strandbar

 

 

 

Utvalgt importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, motorisert vannsport, leie av tennisutstyr og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Shorts og badetøy er ikke tillatt i restaurantene.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - All Inclusive - Tennisbane - Gratis internett (lobby og bassengområde) - Avstand til strand 450 m - Side sentrum 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom