La Stella Suites Hellas Kreta Rethymno
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

La Stella Suites

Søk etter ledig rom og pris
Info

Nyrenovert Boutique Hotell Basseng Barnebasseng Gratis Internett
Strand 400 m Lokalt sentrum (Platanes) 200 m Rethymnon 4 km

Hotellbeskrivelse

 Nyrenovert boutiquehotell med en luksuriøs følelse

 

La Stella Suites er et lite, nyrenovert boutiquehotell med bare 27 leiligheter. Hotellet har moderne innredning og utstråler en herlig atmosfære. Nyt en god frokost før du legger deg til rette ved bassenget eller drar for og utforsker hva Platanes har å tilby.

 

Hotellet har et lite, men koselig bassengområde hvor du kan tilbringe dagen i en komfortabel solseng under en parasoll eller ta en dukkert i bassenget. De yngste gjestene har sitt eget barnebasseng å leke og plaske i. Ved å krysse hovedveien kommer du til stranden på få minutter hvor du kan nyte late dager i skyggen eller et avkjølende bad i det glitrende havet.

 

Restauranten er innredet i jordfarger, og det er her du får servert frokost. Hvis du blir sulten under dagen, kan du også bestille snacks og enkle retter her. Hotellets bassengbar tilbyr forfriskende drikker og fargerike drinker.

 

Platanes har et bredt utvalg av tradisjonelle tavernaer, barer og koselige butikker. Hvis du vil komme til en større by, er det lett å komme til Rethymnon med lokal buss eller taxi.

  

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Studioleilighet 2 personer
Stilfulle og stilige studioleiligheter, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

To-roms leilighet 4 personer
Stilfulle og stilige to-roms leiligheter med to rom. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue / soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, kaffetrakter, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite rom 5 personer
Stilfulle og stilige treromsleiligheter med to soverom, alle med dobbeltseng, og kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, CD- og DVD-spiller, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker, vaskemaskin, peis og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

En trafikkert vei må krysses for å komme til stranden. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

La Stella Suites Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost