La Finca Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

La Finca Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng All Inclusive Vakre omgivelser Minimarked
Ulasstranden 500 m Kleopatrastranden 2,5 km Alanya Sentrum 6 km

Hotellbeskrivelse

 Koselig All inclusive hotell i vakre omgivelser

 

Det koselige All Inclusive hotelet La Finca Hotel ligger utenfor Alanya på en åsside med utsikt over havet og frodige bananplantasjer. Her trives alle som ønsker å bo i rolige omgivelser og vil at alt inkludert på hotellet.

 

Hotellets koselige bassengområde innbyr til både avslapning og deilig bad i bassenget. Her kan du lese en god bok på solstol i skyggen av en paraply eller ta et  dypp i det kjølige bassenget. I bassengbaren velger du favorittdrinken balndt de drikker som serveres. De aller minste kan plaske og boltre seg i det lille barnebassenget.

 

De voksne kan unne seg en hyggelig stund i hotellets hamam, og barna kan leke på den lille lekeplassen. Hvis du vil tilbringe dagen med sand mellom tærne, har hotellet gratis buss til Kleopatra Stranden et par ganger om dagen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standardrom med havutsikt 2 personer
Hyggelige rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene er utstyrt med air condition, safe, TV, telefon og minibar. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Standardrom med havutsikt og balkong 2 personer
Hyggelige rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene er utstyrt med air condition, safe, TV, telefon og minibar og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Stort rom for 3 personer
Hyggelige rom med mulighet for ekstra oppredning. Rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og klimaanlegg, safe, TV, telefon, minibar og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at balkongene varierer i størrelse.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Kaffe og kaka

16:30 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Poolbar

10:00 – 22:00

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Rommene ligger i bungalower eller hovedbygningen og tildeles på stedet av hotellet. Bratte trapper og store nivåforskjeller. Hotellet passer ikke for folk som har vanskeligheter med å gå. Bussholdeplass ca. 50 meter fra hotellet, trafikkert vei må krysses. Safe mot et gebyr. Noen av rommene vender mot veien med lokal trafikk som kan oppleves forstyrrende. Noen av rommene har små balkonger. Importert alkohol, drikke servert på flasker, drikke etter kl. 22.00, ferskpresset juice og alle behandlinger i tyrkisk bad er ikke inkludert i konseptet All Inclusive. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt eller begrenset i lavsesongen. Åpningstidene kan endres med kort varsel uten å informere Tyrkiareiser.

La Finca Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost