Kostakis Beach Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Kostakis Beach

Hellas / Kreta
Gerani 730 14, Chania
Kartvisning

Kostakis Beach

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  Barnebasseng  Restaurant  Bar
 Avstand til strand 0 m  Platanias 3 km  Chania 14 km

Hotellbeskrivelse

Strandhotell i rolige omgivelser

 

Kostakis Beach er et nydelig leilighetshotell som ligger i Gerani. Her bor du rett ved stranden i rolige omgivelser og hotellet er perfekt for alle som ønsker en avslappende ferie.

 

Det er et koselig bassengområde med basseng, barnebasseng og solsenger og parasoller. Ta din favorittdrink i bassengbaren eller spis et deilig måltid i restauranten mens du ser ut over havet. Stranden ligger rett nedenfor hotellet hvis du ønsker å ta en avkjølende dukkert i havet. Hotellet har også et lite lekehjørne i en pergola ved bassenget og et biljardbord.

 

Gerani har et lite utvalg av små koselige butikker og restauranter. Ønsker man seg et besøk til Platanias eller Chania, er det lett å ta buss eller taxi dit. Bussholdeplassen ligger en kort spasertur fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio 2 personer
Fine studioleiligheter med mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Alle leilighetene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøleskap, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 4 personer
Fine toromsleiligheter med soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og kombinert stue og kjøkken med sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøleskap, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Kostakis Beach Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost