Kleopatra Ada Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Kleopatra Ada Apart Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. H. Senli Sk. No:3 Alanya / Antalya
Kartvisning

Kleopatra Ada Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  BarnebassengRestaurant  Bar 
 Kleopatrastranden 50 m  Alanya sentrum 1 km

Hotellbeskrivelse

Perfekt beliggenhet nær både stranden og sentrum


Ada Apart som ligger bare et steinkast fra Kleopatrastranden er et meget trivelig og godt likt leilighetshotell. Med en liten promenade kan du ta deg til Alanyas livlige sentrum der du finner et stort utvalg av restauranter, shopping og barer.


Her finner du et koselig bassengområde med basseng, barnebasseng, parasoll og solstoler. Skulle du etter en dag i solen bli sugen på noe avkjølende kan du bestille en drikke fra hotellets bar. På hotellet finner du også en trivelig restaurant som serverer tyrkiske og internasjonale retter. Vil du heller lage ditt eget måltid er leilighetene utstyrt med et lite kjøkken som har det meste du behøver for enklere matlagning.


Gratis internett er tilgjengelig i hotellets lobby. Vær obs på at forbindelsen er både ustabil og langsom og at det derfor ikke går å streame filmer etc. 

Rom informasjon

Ettromsleilighet

Disse leilighetene er enkelt innredet for 2 personer. Alle leiligheter har et kombinert soverom og oppholdsrom med kjøkken som har det mest nødvendige av kjøkkenredskap. Rommene inneholder også TV, telefon, aircondition, safe og balkong samt et bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Toromsleilighet

Disse leilighetene er enkelt innredet med to rom for opptil 4 personer. Alle leiligheter har et soverom, samt et kombinert soverom og oppholdsrom med kjøkken som har det mest nødvendige av kjøkkenredskap. Rommene inneholder også TV, telefon, aircondition, safe og balkong samt et bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ingen måltider inngår.

Tilleggsinformasjon

Traffikert vei må krysses for å komme til stranden. Safe og aircondition mot avgift. Vær oppmerksom på at hotellet ligger ved en moské der det kalles til bønn flere ganger om dagen – også tidlig på morgenen. Enkelte fasiliteter kan være stengt under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                  Ca pris: 8 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.


Vær obs på at prisene er veiledende og kan endres utan at Tyrkiareiser informeres.

Kleopatra Ada Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost