Kiwi Apartments Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kiwi Apartments
Drakonianou, Kato Daratso - Agioi Apostoloi Chania - Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

 Koselig leilighetshotell i rolige omgivelser

 

I den vakre Agii Apostoli ligger det koselige og enkle leilighetshotellet Kiwi Apart. Alle som vil tilbringe late dager på stranden og nyte alt Agii Apostoli har å tilby vil trives her. Hotellet ligger i vakre og rolige omgivelser, og personalet får alle til å føle seg velkomne.

 

Det lille bassengområdet inviterer til både avslapning og avkjølende bad. Her kan du nyte dagen på en solseng med en forfriskende drink fra bassengbaren mens den minste plasker rundt i barnebassenget. Hvis du blir sulten, serverer restauranten snacks og enkle retter. En kort spasertur fra hotellet ligger den nydelige sandstranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen med salte bad og lek i vannkanten. I området rundt hotellet er det flere tradisjonelle tavernaer, koselige restauranter og små butikker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet 2 personer
Pent møblerte studioleiligheter med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa. Alle leilighetene har dobbeltseng eller enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe og kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner. 


To-roms leilighet 4 personer
Pent møblerte to-roms leiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner..

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsbok:            Ca. 10 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Gratis internett
Strand 200 m Lokalt sentrum 100 m Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom