Ilica Hotel Thermal & Spa Resort Tyrkia Izmir Çesme
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort

Tyrkia / Izmir
Boyalık Mevkii 3447 Sokak No:2 ILICA, 35930 Çeşme/İzmir
Kartvisning

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Saltvannsbasseng - Barnebasseng - Vannland - Bar - Restaurant 
Gratis internett - Strand 0 m. - Çesme Sentrum 4 km. - Izmir flyplassen 70 km

Hotellbeskrivelse

Ilica Hotel Therma & Spa er et nydelig hotell av høy standard, som ligger kun 4 km fra den sjarmerende feriebyen Cesme. Det er god plass for familier, par og andre vannglade. Hotellet består av to bygninger: en hovedbygning i 5 etasjer og en "hagebygning" i 2 etasjer.

 

På hotellet finner du et stort bassengområde med flere bassenger og direkte tilgang til privat sandstrand. Her er både tradisjonelt basseng, saltvannsbasseng, basseng med naturlig termisk vann og et stort badeland med sklier og andre morsomme aktiviteter for både store og små. Hotellets SPA-senter tilbyr en hama samt et utvalg av behandlinger (mot betaling), samt innendørsbassenger og et treningsstudio. Alle i alderen 4-12 år kan kose seg i miniklubben (her snakkes ikke skandinavisk) som arrangerer morsomme aktiviteter for alle barn.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både veldig treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Cesme. Våre guider i Kusadasi kan nås pr. telefon.


Rom informasjon

Standard rom
Moderne rom for 2 personer i hovedbygningen, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger, sentralstyrt klimaanlegg, minikjøleskap, safe, TV, vannkoker og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

Superior rom
Moderne rom for 2 personer i "Garden"-bygningen, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger, sentralstyrt klimaanlegg, minikjøleskap, safe, TV, vannkoker og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

Deluxe rom
Moderne rom for 2 personer i hovedbygningen, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, sentralstyrt klimaanlegg, minikjøleskap, safe, TV, vannkoker og balkong med hel eller delvis havutsikt. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost

eller

Frokost og middag

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost