Hotel Iz Flower Side Beach Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Hotel Iz Flower Side Beach
TrustYou Tooltip Text
Kumköy Mah. Ilıca Mah. Sok.7 No:4/A Antalya
Hotellbeskrivelse

Familiehotell med direkte tilgang til stranden

 

Familiehotellet Hotel Iz Flower Side Beach er et strandhotell med fasiliteter for både store og små. Her vil du ha en uforglemmelig ferie med hele familien.

 

Bassengområdet byr på både avslapning og lek for hele familien. Det er et stort basseng og et eget basseng med to vannsklier, og de yngste gjestene kan plaske i barnebassenget. Det er også tid til å slappe av i skyggen på en solseng under en parasoll. Herfra kan du gå direkte til sandstranden hvor du kan legge deg ned og nyte en god bok, ta en dukkert i det vakre Middelhavet eller spille sandvolleyball.

 

Her kan hele familien delta i mange forskjellige aktiviteter. Prøv gymnastikk i bassenget, spill sandvolleyball på stranden eller delta i en av konkurransene som arrangeres av animasjonsteamet. Nå mørkt faller, arrangeres underholdning med både show og musikk.

 

Unn deg et besøk i hotellets spa hvor du kan nyte en massasje, skrubbes i  det tyrkisk bad og badstue. Her kan du også trene i hotellets treningsstudio. 

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot et pristillegg. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.


Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Lyse og fine rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, vannkoker, minibar (inneholder vann), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

Økonomirom 2 personer
Lyse og fine rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, vannkoker, minibar (inneholder vann), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

Familierom 4 personer
Lyse og fine rom med to separate soverom. Rommene inneholder to enkeltsenger i det ene rommet og en enkeltseng og en sovesofa i det andre rommet. Rommet har også TV, telefon, klimaanlegg, vannkoker, minibar (inneholder vann), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

12:30 – 16:00

Gözleme (Pannkaker)

11:45 – 15:00*

Kaffe, te och kake

10:00 – 21:00*

Middag

19:00 – 21:00

Midnattssoppa

23:00 – 00:00

 * Søndager stengt.

 

A’la Carte – Et måltid inkl. Reservering kreves.

Mediterranean

19:00 – 21:00

Mexican

19:00 – 21:00

Steak House

19:00 – 21:00 *

 * Steak House mot et gebyr.

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00*

Pool Bar

10:00 – 24:00

 * Ingen servering av brennevin i Beach Bar.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset juice, spesialkaffe, iskrem, trådløst internett og noen fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Håndklær til bassenget / stranden kan lånes på hotellet og skiftes mot et gebyr. Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme. Utendørs kafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng • Vannsklier •  Barnebasseng • All Inclusive
• Strand 10 m •  Lokalt sentrum (Kumköy) 2 km •  Side 2 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom