Hellas Beach Hellas Kreta Rethymno
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Hellas Beach

Søk etter ledig rom og pris
Info

Voksenhotell Basseng Restaurant Strandbar
Strand 0 m Rethymnon 11 km Lokalt sentrum 100 m

Hotellbeskrivelse

 Voksenhotell i rolige omgivelser


 

Hellas Beach Hotel er et nyere voksenhotell som ligger rett ved stranden i rolige omgivelser. Hotellet har høy standard og består av bare 11 rom. Start dagen på den beste måten med frokost i hotellets restaurant med utsikt over havet.

 

Hotellet har et lite bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Herfra har du også direkte tilgang til stranden hvor du kan slappe av på en solseng under en parasoll eller nyte salte bad. Selvfølgelig kan hotellets gjester fritt bruke solsenger og parasoller ved både bassenget og stranden.

 

I området rundt hotellet er det noen restauranter og små koselige butikker, men hvis du heller vil besøke Rethymnon, er det lett å komme dit med lokalbuss.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det kanskje ikke er mulig å streame filmer osv.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Elegant innredet rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, vannkoker, minibar (påfyll mot avgift) og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Bygget 2018. Frokost 07.30-10.00. Badehåndklær kan leies mot et depositum. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser om dette.

Hellas Beach Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost