Hanay Suite Hotel & Apart Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Hanay Suite Hotel & Apart

Tyrkia / Antalya-området
Yalı Mah. Side Bulvarı, 1073. Sk. No:2, Manavgat/Antalya
Kartvisning

Hanay Suite Hotel & Apart

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Hanay Suite Hotel & Apart er et koselig leilighetshotell, og en flott base for alle som ønsker friheten til å tilberede lette måltider i sitt eget kjøkken. Her er du 800 meter fra Sides barnevennlige sandstrand, og kun 2 km fra Sides sjarmerende gamleby, hvor du finner et stort utvalg av koselige restauranter og butikker.


Komplekset består av flere bygninger, som er bygget rundt det koselige bassengområdet. Her er det rikelig med muligheter til å svømme og nyte solen. Her er et basseng og et barnebasseng og en god solterrasse. På hotellet finner du også en lekeplass, et lite spa-senter med hamam og badstue (mot betaling), biljard, bordtennis og dart.


Alle leilighetene er innredet med en kjøkkenkrok, som gjør det mulig å tilberede lette måltider når du er sultne. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe deilige retter i hotellets restaurant. Når mørket faller, kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren. Hotellet organiserer av og underholdning for både store og små.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.


Sikkerhetsboks kan leies i resepsjonen!

Rom informasjon

Studioleilighet:

Hyggelige leiligheter for maks 3 personer. Alle leilighetene er innredet med en kombinert sove og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, en sovesofa, et kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj toalett og hårføner.


To roms leilighet

Lyse, pent møblerte leiligheter med to soverom for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert sove og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene har te kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Tre roms leilighet

Lyse, pent møblerte leiligheter med tre soverom for maksimalt 6 personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en kombinert sove og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene har te kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard Room

Fint rom for maks 3 personer. Dekorert som studioleiligheter, men uten te kjøkken.

Hanay Suite Hotel & Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost