Hanay Suite Hotel & Apart Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Hanay Suite Hotel & Apart
Yalı Mah. Side Bulvarı, 1073. Sk. No:2, Manavgat/Antalya
Hotellbeskrivelse

Hanay Suite Hotel & Apart er et koselig leilighetshotell, og en flott base for alle som ønsker friheten til å tilberede lette måltider i sitt eget kjøkken. Her er du 800 meter fra Sides barnevennlige sandstrand, og kun 2 km fra Sides sjarmerende gamleby, hvor du finner et stort utvalg av koselige restauranter og butikker.


Komplekset består av flere bygninger, som er bygget rundt det koselige bassengområdet. Her er det rikelig med muligheter til å svømme og nyte solen. Her er et basseng og et barnebasseng og en god solterrasse. På hotellet finner du også en lekeplass, et lite spa-senter med hamam og badstue (mot betaling), biljard, bordtennis og dart.


Alle leilighetene er innredet med en kjøkkenkrok, som gjør det mulig å tilberede lette måltider når du er sultne. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe deilige retter i hotellets restaurant. Når mørket faller, kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren. Hotellet organiserer av og underholdning for både store og små.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.


Sikkerhetsboks kan leies i resepsjonen!

Rom informasjon

Studioleilighet:

Hyggelige leiligheter for maks 3 personer. Alle leilighetene er innredet med en kombinert sove og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, en sovesofa, et kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj toalett og hårføner.


To roms leilighet

Lyse, pent møblerte leiligheter med to soverom for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert sove og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene har te kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Tre roms leilighet

Lyse, pent møblerte leiligheter med tre soverom for maksimalt 6 personer. Alle leilighetene er innredet med to soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en kombinert sove og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og sovesofa. Leilighetene har te kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard Room

Fint rom for maks 3 personer. Dekorert som studioleiligheter, men uten te kjøkken.

Betalte tjenester
Sikkerhetsbooks: Ca. 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Klimaanlegg: Ca. 10 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom