GT Beach Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

GT Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng  Gratis internett
Strand 100 m Lokalt sentrum (Maleme) 300 m Chania 18 km

Hotellbeskrivelse

 Koselig hotell i rolige omgivelser

 

GT Beach er et tradisjonelt, litt enklere hotell som ligger i den koselige lille landsbyen Maleme. Her bor du i rolige og vakre omgivelser, men likevel nær tavernaer, kafeer og små butikker.

 

Bassengområdet tiltrekker seg både late dager i solen og frsike dypp i bassenget. Her kan du tilbringe dagen på en solseng i skyggen av en parasoll eller ta en dukkert i det avkjølende bassenget. De aller yngste gjestene har sitt eget barnebasseng å plaske rundt i. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvor du kan nyte solen og salte bad.

  

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Pent møblerte rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, telefon, lite kjøleskap, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

En trafikert vei må krysses for å komme til stranden. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

GT Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost