Golden Star Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Golden Star Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Yeni Ptt. Önü 615. Sok No:6 Side - Antalya
Kartvisning

Golden Star Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  Barnebasseng  Restaurant 
 Strand 0 m  Side sentrum 1,2 km

Hotellbeskrivelse

Det familieeide Golden Star er et enkelt hotell med en fantastisk beliggenhet presis ved den vestre stranden. Vil du ta deg inn til Sides koselige sentrum kan du promenere dit langs den vakre strandpromenaden.

 

Hotellet har et lite bassengområde med et lite basseng og et separat barnebasseng for de minste. Som gjest på hotellet kan du anvende solstoler og parasoller gratis på stranden.

 

Golden Stars egen restaurant ligger helt inntil strandpromenaden og er en populær møteplass også for gjester som ikke bor på hotellet.

 

Trådløst internett finnes i lobbyn. Var oppmerksom på at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke går å streame filmer etc.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ikke har noen heis og at transferbussen må stoppe ca. 150 m fra hotellet, så du må bære din egen baggasje.

 


Rom informasjon

Standardrom

Små og lyst innredede rom for to personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rom har en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, mini-kjøleskap, air condition og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Frokost inkl. 

Tilleggsinformasjon

Turist/stedsområde med litt trafikk. Lyd fra omkringliggende barer og hotellets restaurant kan oppfattes som forstyrrende. Safe og air condition mot avgift. Vær oppmerksom på at hotellet ikke har noen heis og at transferbussen stopper ca. 150 m fra hotellet, så du må bære din egen baggasje. Enkelte fasiliteter kan være stengte under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Aircondition:                                                          Ca. 5 euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Safe (i resepsjonen):                                             Ca. 2 euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

 

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Golden Star Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost