Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Galini Eden Hotel

Hellas / Kreta
PEO Kissamou Chanion, Stalos 731 00
Kartvisning

Galini Eden Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Restaurant Bar Gratis internett
40 m til privat strand Platanias sentrum 2,8 km

Hotellbeskrivelse

 Hotell i rolige omgivelser et steinkast fra stranden

 

 

Galini Eden Hotel er et lite og koselig hotell som ligger i vakre og rolige omgivelser et steinkast fra stranden. Her bor du perfekt nær den koselige Agia Marina og bare 2,8 km fra Platanias store utvalg av restauranter og butikker.

 

Hotellet har et lite bassengområde med plass til både avslapning og avkjølende bad. Her kan du slappe av på en solseng i skyggen av en parasoll med en god bok eller ta en dukkert i bassenget. En kort spasertur fra hotellet ligger stranden hvor du kan nyte vakre dager i solen og salte bad i det krystallklare vannet.

 

Ved å krysse hovedveien kommer du til det 4-stjerners Galini Sea View, som har mange fasiliteter du kan dra nytte av. I tillegg til restauranter og barer er det også innendørsbasseng og treningsstudio. Det er også et nydelig spa-område hvor du kan nyte en badstue, dampbad, massasje og behandlinger mot et gebyr.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på rommene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Enkle rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene, TV, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

Ekonomirum 2 personer
Enkle rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene, TV, klimaanlegg, safe og liten terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene delvis er under bakkenivå og har begrenset mecd dagslys.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Tidlig frokost

05:00 – 07:30 Reservering kreves

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Snacks

11:00 – 18:00

Kaffe och te

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

Snacks og dessert

22:15 – 23:00

 

 

Main Bar

09:00 – 14:00 och 18:00-23:00

Poolbar

10:00 – 23:00

 

 

À la carte restauranter – Reservering kreves. Ett måltid per opphold er inkludert.

 

 

Laguna Italiensk restaurant

19:00 – 21:30

Jasmine Kinesisk restaurant

19:00 – 21:30

 

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Alle behandlinger i spaområdet mot et gebyr. Restauranter og barer ligger i Galini Sea View, hovedveien må krysses. À la carte-restaurantene er åpne fra 1. mai til 30. september. Importert alkohol, drikke servert på flasker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spasenteret, vannsport og noen andre fasiliteter er ikke inkludert i konseptet All inclusive. I perioden 1. oktober til 14. mai er bassengbaren åpen fra kl. 10.00 til 18.30. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen. 

Galini Eden Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost