Galini Eden Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Galini Eden Hotel

Hellas / Kreta
PEO Kissamou Chanion, Stalos 731 00
Kartvisning

Galini Eden Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Restaurant Bar Gratis internett
40 m til privat strand Platanias sentrum 2,8 km

Hotellbeskrivelse

 Hotell i vakre omgivelser et steinkast fra stranden

 

Galini Eden - som er en del av Galini Sea View Hotel - er et enkelt, 3 -stjerners hotell. Det er ikke mange fasiliteter her, men i gjengjeld kan alle fasilitetene på det 4-stjerners Galini Sea View Hotel brukes. Det er også der du finner resepsjonen, alle restauranter og barer, innendørsbasseng, treningsstudio etc. For å komme til Galini Sea View Hotel, er det bare å krysse hovedveien.

 

Hotellet er et godt valg for alle som ønsker å bo i rolige omgivelser ca. 40 m fra stranden, men har samtidig mange fasiliteter innen rekkevidde.

 

På Galini Eden finner du et lite bassengområde med solterrasse, basseng og solsenger / parasoller, men du kan selvfølgelig også bruke bassenget på Galini Sea View.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på rommene. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Enkle rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene, TV, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

Ekonomirum 2 personer
Enkle rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene, TV, klimaanlegg, safe og liten terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene delvis er under bakkenivå og har begrenset mecd dagslys.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Tidlig frokost

05:00 – 07:30 Reservering kreves

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Snacks

11:00 – 18:00

Kaffe och te

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

Snacks og dessert

22:15 – 23:00

 

 

Main Bar

09:00 – 14:00 och 18:00-23:00

Poolbar

10:00 – 23:00

 

 


 

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Alle behandlinger i spaområdet mot et gebyr. Restauranter og barer ligger i Galini Sea View, hovedveien må krysses. À la carte-restaurantene er åpne fra 1. mai til 30. september. Importert alkohol, drikke servert på flasker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spasenteret, vannsport og noen andre fasiliteter er ikke inkludert i konseptet All inclusive. I perioden 1. oktober til 14. mai er bassengbaren åpen fra kl. 10.00 til 18.30. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen. 

Galini Eden Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost