Frida Apartments Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Frida Apartments
TrustYou Tooltip Text
Kladissos, 73 007 Chania, Kreta
Hotellbeskrivelse

 Leilighetshotell med perfekt beliggenhet


 

På koselige leilighetshotellet Frida Apartments bor du behagelig med gangavstand fra både stranden og havnen i Chania. Hotellet ligger på en åsside, slik at du kan nyte en vakker utsikt over havet og Chania by.

 

Hotellet har to flotte bassengområder med plass til herlige dager i solen og avkjølende dukkert. For de minste er det et barnebasseng å leke og plaske i. Hvis du blir sulten eller tørst, har hotellet en restaurant som serverer mat og snacks og en bar med flott utsikt. Etter en lang dag ved bassenget er det lett å komme til Chania, som har et stort utvalg av flotte restauranter og koselige butikker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

To-roms leilighet (maks 3 personer)
Lyse og fine to-roms leiligheter med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, telefon, air conditioning, safe mot betaling, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse med utsikt over hagen / bygningen . Bad med dusj og toalett.

 


To-roms Leilighet Superior (maks 4 personer)
Lyse og fine to-roms leiligheter med ett soverom med dobbeltseng eller to eneltsenger og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse med utsikt over havet eller bassenget. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms Leilighet Superior (maks 5 personer)
Lyse og fine to-roms leiligheter med ett soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, air condition, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse med havutsikt. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Bussholdeplass ca. 300 m fra hotellet og et lite utvalg av mindre butikker. Nivåforskjeller og trapper i hotellområdet. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Gratis internett
Strand 600 m Chania 1,5 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom