Folia Apartments Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Folia Apartments
Agia Marina, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

 Sjarmerende leilighetshotell i gresk stil

 

På koselige Folia Apartments vil du bli ønsket hjertelig velkommen av vertsfamilien som gjør alt for at alle gjester skal føle seg hjemme. Her bor du nær både den koselige Agia Marina og den vakre stranden. Nyt en kald drink i baren før du drar ut på den herlige sommerkvelden.

 

Det koselige bassengområdet tilbyr avkjølende dukkert i bassenget og late dager på en solseng. Hvis du blir sulten, serverer restauranten lunsj, middag og snacks mellom kl. 12.00 og 23.00. Her kan du nyte ferien i ditt eget tempo, ettersom alle leilighetene har en liten kjøkkenkrok hvor du kan lage dine egne måltider.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig f.eks. å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet 3 personer
Sjarmerende studioleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 4 personer
Sjarmerende to-roms leiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Vær oppmerksom på at det er flere trapper i hotellområdet, og at det ikke er heis. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Bassengbar Restaurant Gratis internett
Strand 350 m Agia Marina 300 m Chania 8 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom