Flora Maria Annex Apart Hotel Kypros Kypros Ayia Napa
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Flora Maria Annex Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guidetjeneste på Kypros.

 

På Flora Maria Annex Hotel bor du midt i sentrum av Ayia Napa. Hotellet holder en enkel standard og det er ikke mange fasiliteter her, men hotellet er et godt valg for par og venner som ønsker å utforske Ayia Napas berømte natteliv. 

 

Bassengområdet har en solterrasse med solsenger, parasoller og et lite basseng. En kort spasertur fra hotellet ligger den vakre stranden hvor du kan nyte late dager i solen eller en forfriskende svømmetur i havet.

 

Vær oppmerksom på at Flora Maria Annex Hotel ikke har resepsjon, innsjekking foregår på Flora Maria Hotel. Alle fasiliteter, som basseng og bar, er tilgjengelig på Flora Maria Hotel som ligger rett ved siden av Flora Maria Annex Hotel.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger meget sentralt og at støy fra barer og folkeliv kan oppleves som forstyrrende. Hotellet anbefales for ungdom og voksne som ønsker å bo sentralt.

Rom informasjon

Studiorom
Enkelt møblerte ettromsleiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med kombinert soverom og stue med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og åpen kjøkkenkrok med grunnleggende kjøkkenutstyr, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med badekar/dusj og toalett.

 

Toroms leilighet
Enkelt møblerte toromsleiligheter for 2 personer med mulighet for to ekstra oppredninger. Alle rommene er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert soverom og stue med åpen kjøkkenkrok og enkelt kjøkkenutstyr, telefon, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med badekar/dusj og toalett.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Luftkondisjonering: Ca 6 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Sentral beliggenhet  Basseng  Bar  Gratis internett  Avstand til strand 1 km  Ayia Napa sentrum 400 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom