Filerimos Village Hotel Hellas Rhodos Ialyssos
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Filerimos Village Hotel
Hotellbeskrivelse

Filerimos Village er et familiehotell av eldre dato som består av en hovedbygning, flere annexbygninger og bungalower. Her bor du ved foten av det historiske fjellet Filermos, som ligger mellom landsbyene Ialyssos og Kremasti. Hotellet er omgitt av en frodig hage og her er det bassenger for både store og små, vannsklier og aktiviteter for hele familien.

 

Hotellet har et fint bassengområde med solsenger og parasoller, vannsklier for både voksne og barn og en «lazy river» som slynger seg rundt barnebassenget. Vil du heller bade i havet, ligger stranden en kort spasertur unna.

 

For den aktive reisende tilbyr hotellet en tennisbane, bordtennis, basketball og biljard. I høysesongen organiserer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. De yngre gjestene mellom 4-12 år kan leke og møte nye venner i den internasjonale miniklubben (ikke-skandinavisktalende personale) eller på lekeplassen.

 

Vær oppmerksom på at kun hovedbygningen har heis.

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, minikjøleskap, TV, telefon, luftkondisjonering og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Bungalow rom
Fine rom i bungalower for 4 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og to sovesofaer, minikjøleskap, TV, telefon, luftkondisjonering og terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom åpen planløsning
Fine rom for 4 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og to sovesofaer, minikjøleskap, TV, telefon, luftkondisjonering og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Fine rom for 3 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene består av et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofa (rommene er adskilt med skyvedør), minikjøleskap, TV, telefon, luftkondisjonering og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Safe kan leies i resepsjonen.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:00

Snacks

10:00 – 17:45

 


Drikke

Bar

10:00 – 22:55

A´la Carte Bar*

19:00 – 02:00

Island Bar*

10:00 – 17:45

* Drikke mot betaling

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe og enkelte fasiliteter, inkludert biljard, er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Badelandet er åpent noen timer hver morgen og ettermiddag.

 

Bassenghåndklær kan lånes mot et depositum.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: ca 20 euro per uke som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Gratis internett - Avstand til strand 600 m - Ialyssos sentrum 2 km - Rhodos by 8 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom