Euronapa Hotel Kypros Kypros Ayia Napa
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Euronapa Hotel
TrustYou Tooltip Text
Ayia Napa Cyprus
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Euoranapa er et hyggelig leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser i utkanten av Ayia Napa. Her er det god plass til både store og små, og uansett om du reiser som venner, par eller barnefamilie er det et hotell hvor du vil føle deg hjemme.

 

Hotellet har et koselig bassengområde med stort basseng, jacuzzi, solterrasse og solsenger og parasoller. De yngre gjestene kan plaske i barnebassenget eller ha det gøy på lekeplassen, mens de større barna kan utfordre hverandre på biljard (mot betaling) eller bordtennis.

 

Ønsker du å unne deg en avslappende stund, finnes det badstue og massasje (begge mot avgift). For de som ønsker å trene selv på ferie, finnes det en tennisbane og et lite treningsstudio.

 

Hotellet tilbyr også en god restaurant hvor det er mulig å kjøpe enkle måltider og snacks samt en bassengbar. Frokost er inkludert i oppholdet og serveres i restauranten.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Studiorom
Enkelt møblerte ettromsleiligheter for maks 3 personer. Alle leilighetene er innredet med kombinert soverom/stue med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt sovesofa og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, brødrister, TV, luftkondisjonering, safe, telefon og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Superior-rom
Enkelt møblerte toromsleiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, kombinert soverom og stue samt to sovesofaer og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er utstyrt med kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, brødrister, TV, luftkondisjonering, safe, telefon og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng - Barnebasseng  Restaurant  Bar  Gratis internett

• Avstand til strand 500 m  Ayia Napa sentrum 300 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom