Elite Luxury Suite & Spa Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Elite Luxury Suite & Spa Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Konaklı, 301. Sk. No 15, 07491 Alanya/Antalya
Kartvisning

Elite Luxury Suite & Spa Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier Bar Restaurant Gratis internett
Privat strand 700 m Alanya Sentrum 8 km Konakli 2 km 

Hotellbeskrivelse

 Luksushotell med fantastisk utsikt

 

Elite Luxury Suite & Spa Hotel er et elegant 5-stjerners hotell som ligger i en åsside i koselige Konakli. Hotellet er ideelt for både par og barnefamilier som ønsker å bo i fine omgivelser med gode fasiliteter, men samtidig også vil ha friheten til å lage mat for seg selv. Her trives hele familien med fasiliteter for enhver smak.


Ved bassengområdet er det bassenger for både store og små og et eget basseng med 3 vannsklier som er åpne i noen timer hver morgen og ettermiddag. Hvis du foretrekker å tilbringe dagen på stranden, kan du enkelt komme dit med hotellets skyttelbuss, som går til hotellets egen Beach Club flere ganger om dagen.

Hvis du vil unne deg noe ekstra, har hotellet et spa-senter med tyrkisk bad, badstue, innendørsbasseng og massasje. Hotellet arrangerer regelmessig aktiviteter og underholdning for både barn og voksne i høysesongen. Hvis du liker å være aktiv, selv på ferie, har hotellet både et treningsstudio og tennis- og squashbaner (racketer og baller kan leies). Alle barn i alderen 4-12 år kan bruke den internasjonale miniklubben der det også er en lekeplass.

Konakli er en liten ferieby med et godt utvalg av butikker og restauranter, som ligger ca. 2 km fra hotellet. Hvis du vil oppleve den populære feriebyen Alanya, kan du enkelt ta bussen dit (bussholdeplass ca. 500 m fra hotellet).

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Elegant innredet rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng, TV, telefon, air condition, minikjøleskap, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har balkong!

 

Deluxe Suite 2 voksne og 2 barn
Elegant innredede rom, hvert rom har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en stue med sovesofa. I tillegg har rommet TV, telefon, klimaanlegg, minikjøleskap, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at rommene er atskilt med en skyvedør av glass.

 

Premium-suite 4 personer
Elegant innredet rom med mulighet for ekstra oppredning. Hvert rom har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom og en stue med sovesofa. I tillegg har rommet TV, telefon, klimaanlegg, minikjøleskap, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Vær oppmerksom på at rommene er atskilt med skyvedører i glass.

Mat / Drikke konsept

Frokost eller halvpensjon (Drikke ikke inkludert)

 

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.


Tilleggsinformasjon

Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Ikke-skandinavisk talende personale i miniklubben. Uteserveringer, barer, bassenger, Beach Bar og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Er begrenset utenfor høysesongen.

Elite Luxury Suite & Spa Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost