DoubleTree By Hilton Kusadasi Tyrkia Izmir Kusadasi
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

DoubleTree By Hilton Kusadasi

Tyrkia / Izmir
Ataturk Bulvari Yat Limani Karsisi Kusadasi, 09400, Turkey
Kartvisning

DoubleTree By Hilton Kusadasi

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse
Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Kusadasi. I nødstilfeller kan guider i Alanya kontaktes på telefon.

Overnattingsstedet med en heis har 87 rom. I resepsjonen i lobbyen står det vennlige personalet til disposisjon. Overnattingsstedet tilbyr et vekslingskontor, medisinsk assistanse, romservice, en vekketjeneste, et møterom og et forretningssenter. WiFi er tilgjengelig på fellesområdene. En hage gir ytterligere muligheter for avslapning og rekreasjon i det fri. Den som ankommer med sitt eget kjøretøy, kan sette det fra seg på parkeringsplassen til hotellet.
plassering / beliggenhet
Hotellet ligger midt i hjertet av Kuşadası.
Rom informasjon
På rommene er det et klimaanlegg og sentralvarme. På balkongen eller den private terrassen utenfor de fleste rom kan gjestene slappe av og nyte havutsikten. En safe og, mot en ekstraavgift, en minibar er også tilgjengelig. Boenhetene er utstyrt med kjøleskap, minikjøleskap og te-/kaffekoker slik at det er lettere for gjestene å tilberede mat selv. Den komfortable innredningen med Internett-tilgang, telefon, TV, radio og WiFi sikrer deg en rekke kommunikasjons- og underholdningsalternativer. Badet, som er utstyrt med dusj og badekar, har en hårføner. Overnattingsstedet tilbyr familierom og 23 rom for ikke-røykere.
Mat / Drikke konsept
Blant serveringstilbudene finner du en restaurant og en bar. Halvpensjon kan bestilles. Med frokost og middag får du kulinariske nytelser hver dag. Du kan velge blant alkoholholdige drikkevarer.
Sport og underholdning
I tillegg til innendørs- og utendørsbassenger finnes det et badeområde for barn. Innbydende solsenger og skyggeskapende parasoller står klare til bruk på terrassen. Ulike tilbud gir deg avveksling, deriblant et treningsrom, et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong og massasjebehandlinger. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107

DoubleTree By Hilton Kusadasi Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost