Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Dizalya Palm Garden Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Konaklı, 07491 Alanya/Antalya
Kartvisning

Dizalya Palm Garden Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Restaurant - Bar
Gratis internett - Privat strand 200 m. - Konakli 2 km - Alanya sentrum 12 km.
Hotellbeskrivelse

Dizalya Palm Garden er et stort hotell med gode fasiliteter, beliggende ca. 2 km fra Konakli, 12 km vest for Alanya.

 

På hotellet finnes et stort utvalg av fasiliteter og aktiviteter for både store og små. Her er en flott solterrasse og et stort basseng, et basseng med 3 vannsklier og et barnebasseng med vannsklier til de minste barn. Den private stranden ligger 200 m fra hotellet og her er det både mulig å bade fra strandkanten og fra den store badebroen. Reiser dere utenfor høysesongen kan dere nyte godt av hotellets innendørs basseng.

 

Har dere planer om å være aktive selvom dere er på ferie er det både mulig å spille beachvolley, bordtennis og boccia – eller hva med litt trening i fitnessrommet? Utover dette arrangerer hotellets animation team aktiviteter og underholdning for både barn og voksne både om dagen og om kvelden. I SPA senteret kan du skjemme bort deg selv med bl.a. hamam, sauna og massasje (alle behandlinger mot betaling). Imens kan alle barn i alderen 4 - 12 år delta i gøye aktiviteter i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) hvor det også er en liten lekeplass.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame film etc.

Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom til 2 personer, med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar (inneholder vann og mineralvann ved ankomst – påfylles med vann), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom

Pent innredede rom til 4 personer, med mulighet for en oppredning. Rommene er innredet med to soverom med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt styrt aircondition, minibar (inneholder vann og mineralvann ved ankomst – påfylles med vann), safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Beach Snacks

11:00 – 16:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Suppe / Snacks

23:00 – 07:00

 

  

Barer

Lobby Bar

10:00 – 02:00

Snack Bar

11:30 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

 

Friskpresset fruktjuice, drikkevarer på flaske, snacks, importerte drikkevarer og noen fasiliteter, herunder bl.a. biljard, airhockey og vannsportsaktiviteter på stranden er ikke inkl. i All Inclusive konseptet.

 

Strandhåndkler kan lånes mot et depositum.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Basseng, vannsklier, badebro, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser  informeres om det.

Dizalya Palm Garden Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost