Dizalya Palm Garden Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Dizalya Palm Garden Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Konaklı, 07491 Alanya/Antalya
Kartvisning

Dizalya Palm Garden Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng  Barnebasseng Vannland  Restaurant Bar  Gratis Internett (lobby) Privat strand 200 m.
Lokal sentrum 2 km Alanya sentrum 12 km

Hotellbeskrivelse

Herlig All Inclusivehotell med fasiliteter for hele familien


 

I Konakli, vest for Alanya, finner du vakre Dizalya Palm Garden. Det er et steinkast fra stranden, og hotellet tilbyr fasiliteter for både store og små.

 

Ved bassengområdet er det plass til både fantastiske stunder i en solseng under en parasoll og en avkjølende dukkert i bassenget. De yngste barna kan plaske i barnebassenget og de større barna kan ha det gøy i bassenget med tre vannsklier. En kort spasertur fra hotellet ligger hotellets private strand, hvor du kan tilbringe late dager i solen eller salte bad i havet. Her velger du om du vil bade på stranden eller fra badebryggen. I lavsesongen kan du nyte hotellets innendørsbasseng.Dere som ønsker en aktiv ferie kan velge mellom beachvolleyball, bordtennis, boccia eller trene på hotellets treningsstudio. Animasjonsteamet underholder både store og små dag og kveld. Hvis du foretrekker et avslappende øyeblikk i spasenteret, er det hamam, badstue og massasje mot et gebyr. For aktive barn har hotellet en internasjonal miniklubb hvor det også er en liten lekeplass.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standardrom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder vann og brus ved ankomst - etterfylt med vann), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.Familierom 4 personer
Pent innredede rom med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene er innredet med to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder vann og brus ved ankomst - fylt med vann), safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


 

Måltider och snacks

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Beach Snacks

11:00 – 16:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Suppe / Snacks

23:00 – 07:00

  


Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 02:00

Snack Bar

11:30 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Tilleggsinformasjon

Ferskpresset fruktjuice, drikke på flaske, snacks, importerte drinker og visse fasiliteter, inkludert biljard, airhockey og vannsport på stranden, er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Alle behandlinger i spasenteret mot betaling. Ikke-skandinavisk talende personale i miniklubben, begrensede åpningstider. Strandhåndklær kan leies mot et depositum. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Basseng, vannsklie, brygge, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Dizalya Palm Garden Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost