Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Club Paradiso Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Kestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A
Kartvisning

Club Paradiso Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng - Vann Park - Restaurant - Bar

Privat strand 900 m. - Alanya sentrum 7 km.

Hotellbeskrivelse

Club Paradiso er et hyggelig, 5-stjerners hotell som ligger i Kestel, bare 7 km øst for Alanya. Hotellet er ideelt for både par og familier som ønsker å bo bra, men som samtidig vil bo nær sentrum av Alanya.


Hotellet består av en hovedbygning og 10 mindre anneksbygninger, og overalt er det en vakker utsikt over havet, landskapet og Taurusfjellene. Hotellets private strand ligger 900 meter fra hotellet, og er lett tilgjengelig med gratis skyttelbuss, som går flere ganger om dagen i høysesongen. Hvis ikke sand og saltvann er ditt favorittelement, finner du et virkelig bra bassengområde med flere bassenger og barnebasseng, vannsklier og en stor solterrasse på hotellet.


Hos Club Paradiso, i tillegg til bassenget og stranden, er det også et stort utvalg av aktiviteter: Tennis, squash, minigolf, bordtennis, bordfotball og basketball, for bare å nevne noen. I spa-senteret kan du unne deg hamam, massasje etc. (alle behandlinger mot et gebyr).


Hotellets animasjonsteam arrangerer aktiviteter og underholdning ved bassenget og på stranden om dagen, og kveldsunderholdning i hotellets eget amfi.


Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets lobbyområde. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard Rom:

Pent innredede rom for to personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inkluderer vann), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at standardrom i sidebygningen ligger i 1. etasje.

 

Superior Rom:

Pent innredede rom for to personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene har dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inkluderer vann), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, hårføner og toalett.

Vær oppmerksom på at standardrom i sidebygningen ligger i 1. etasje.

 

Familie værelse med 2 soveværelser:

Pent innredede rom for 5 voksne og et barn. Alle rommene har to soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt en stue med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.

 

 

Familie Rom med 3 soverom:

Pent innredede rom for 5 voksne og et barn. Alle rommene har tre soverom, hvert med dobbeltseng eller enkeltsenger, samt en stue med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, hårføner og toalett.

 

 

Penthouse  med 2 soverom:

Pent innredede rom i to etasjer for 6 personer. Alle rommene inneholder to soverom, hver med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt to stuer, hver med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe (mot avgift), balkong og terrasse. To bad med dusj, hårføner og toalett.

 

Penthouse med 3 soverom:

Pent innredede rom i to etasjer for 8 personer. Alle rommene har tre soverom, hvert med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt to stuer med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe (ekstra kostnad). Balkong og terrasse. To bad med dusj, hårføner og toalett.

Mat / Drikke konsept

Frokost:07:00 - 10:00
Sen frokost:10:00 - 11:00
Lunsj:12:30 - 14:00
Middag:18:30 - 21:00
 
Gözleme/pannekake:12:00 - 17:00
Pool Snack:14:00 - 16:30
Strand Snack:12:30 - 14:30
Patisserie:14:30 - 17:00 og 18:00 - 21:00
Midnigt Snacks:00:00 - 07:00
 
Sunset Lobby Bar:09:00 - 00:00
Beach Bar:10:00 - 17:00
Pool Bar:10:00 - 17:00
Mont Blanc Bar:10:00 - 17:00
Villa Bar:10:00 - 17:00
Tankstelle Bar:18:00 - 02:00
Moonlight Bar:18:30 - 21:00
Disco Bar:23:00 - 02:00
Snack Pool Bar:00:00 - 07:00
 

Importert alkohol, drikke servert på flasker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spasenteret, motoriserte vannsportaktiviteter og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet. Ett badehåndkle per person inkl., Og byttet mot et gebyr.

Servicebuss til Alanya sentrum noen ganger om dagen  (1 euro pr person).
Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

Høy musikk fra hotellets Disco Bar og animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger, Aquapark, servicebusser til stranden og sentrum og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen og når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Club Paradiso Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost