Club Hotel Sidelya Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Club Hotel Sidelya

Tyrkia / Antalya-området
Barbaros Hayrettin Paşa Cad. No:1 Çolaklı / Manavgat
Kartvisning

Club Hotel Sidelya

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie All Inclusive
Avstand til strand 400 m Lokalt sentrum 0 m Side sentrum 13 km

Hotellbeskrivelse

All Inclusivehotell for hele familien i koselige Side

 

Club Hotel Sidelya er et All inclusive- hotell som tilbyr overnatting i vakre og frodige omgivelser. Familier med barn, eldre, en gruppe venner og par trives på dette hotellet, ettersom aktivitetstilbudet er stort. Her velger du hvor aktiv eller avslappet ferien din skal være.

 

På hotellområdet finner du tre bassenger hvor det blant annet tilbys forskjellige vannaktiviteter, og for barna er det vannsklier og et barnebasseng. Hvis du vil ha fred og ro, kan du nyte relaxpoolen. På hotellets strand finner du solsenger og parasoller hvor du kan nyte en stund i solen. Hvis du heller vil være aktiv, er det mulighet for å spille strandfotball og volleyball.

 

Hvis du vil unne deg litt ekstra avslapning, er det et flott spa -område med hamam, badstue og massasje. Både dag og kveld arrangerer hotellets animasjonsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. For de yngste gjestene mellom 4-12 år er det en internasjonal miniklubb.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil, og derfor er det ikke mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standardrom 2 personer
Stilige og moderne rom med dobbeltseng og mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, minibar (inneholder 0,5 l vann), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Familierom 3 voksne + 1 barn
Stilige og moderne rom med to rom. Rommene er innredet med en dobbeltseng og en sovesofa. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, minibar (inneholder 0,5 l vann), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Økonomirom 2 personer
Stilige og moderne rom med dobbeltseng. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, minibar (inneholder 0,5 l vann), vannkoker, safe, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner. Vær oppmerksom på at utsikten kan variere i økonomirommene.
Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider og snacks

Frokost

07:30 – 09:30

Sen frokost

09:30 – 10:30

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Sen middag

23:00 – 24:00

Snack

12:00 – 15:00

Strand Snack

12:00 – 14:00

Patisserie

16:30 – 17:30

 

Drikke

Poolbar

10:00 – 24:00

Strandbar

10:00 – 17:00

Lobbybar

16:00 – 24:00

Snack Bar

12:00 – 15:00

Aqua Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar*

00:00 – 03:00

* Mot betaling etter kl. 00:00

Tilleggsinformasjon

Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Bankboks mot betaling. Importert alkohol, drikke servert i flasker, ferskpresset juice, iskrem og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Ikke-skandinavisk talende personale i miniklubben. Massasjer og behandlinger i spasenteret mot betaling. Strandhåndkle for depositum, endring mot gebyr. Drikker etter kl. 00.00 mot et gebyr. Utendørs kafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca 10 euro per uke som betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten og varsel Tyrkiareiser.

Club Hotel Sidelya Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost