Club Dizalya Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Club Dizalya Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Direkte tilgang til stranden
Miniklubb Spa Internett Konakli 2 km Alanya Sentrum 12 km

Hotellbeskrivelse

 Herlig familiehotell med direkte tilgang til stranden

 

Det herlige Hotel Club Dizalaya er et 4-stjerners All Inclusive-hotell som ligger i Konakli, vest for Alanya. Her bor du i vakre omgivelser med blomster, palmer og busker, og det er plass til både avslapning og herlige svømmeturer i bassenget eller havet.

 

Hotellet består av en hovedbygning og flere mindre "villa -bygninger" med bassenger i mellom. Her kan du velge om du vil slappe av på en solstol under en parasoll eller ta en avkjølende dukkert i bassenget. De yngre gjestene kan plaske i barnebassenget og de større barna kan ha det gøy i bassenget med vannsklier. Fra hotellet har du direkte tilgang til stranden hvor du kan nyte solen i en solseng eller bade fra den store bryggen.


På Club Dizalaya er det fasiliteter for både store og små. Barn i alderen 4-12 år kan ha det gøy i den internasjonale miniklubben eller på lekeplassen, og de voksne kan nyte både hamam, badstue og massasje mot et gebyr. For den aktive reisende er det et treningsstudio. Animasjonsteamet har aktiviteter og underholdning både dag og natt for både store og små gjester.Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standardrom 2 personer
Vakkert innredet rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann og brus ved ankomst - etterfylt med vann), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har balkong!Villa rom - Anneks 3 personer
Vakkert innredet rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann og brus ved ankomst - etterfylt med vann), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All InclusiveMåltider og snacks

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Is

16:00 – 17:00

Vafler (3 dager i uken)

15:00 – 16:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 22:00

Snack Bar

11:30 – 16:00

Garden Bar

10:00 – 24:00

Tilleggsinformasjon

Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikke på flaske, snacks, importerte drinker og noen fasiliteter, inkludert biljard, airhockey og vannsport på stranden, er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Strandhåndklær kan leies mot et depositum. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Basseng, vannsklie, brygge, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betalt direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Club Dizalya Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost