Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Club Dizalya Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Club Dizalya er et flott 4 stjerners hotell beliggende ca. 2 km fra Konakli og 12 km fra Alanya. Hotellet består av en hovedbygning og flere mindre ”villa-bygninger”, og overalt på hotellet er man omgitt av vakre blomster, høye palmetrær og frodige busker. Her er plass til både avslapning i rolige omgivelser og gøye timer ved bassenget og stranden.

 

Hotellet eier flere basseng, herav en med to vannsklier, og 2 barnebasseng. Fra hotellområdet er det direkte adgang til stranden hvor det utover solsenger og liggestoler i sanden, også er en stor badebro.

 

Club Dizalya har fasiliteter for både barn og voksne: Barn mellom 4-12 år kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) eller ha det gøy på lekeplassen, og de voksne kan skjemme seg bort i Spa senteret, som både tilbyr hamam, sauna og massasje (mot betaling). Her er også et fitnessrom. Hotellets animation team arrangerer jevnlig aktiviteter og underholdning for både store og små i både dag- og kveldstimene.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame film etc.

Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom til 2 personer, med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann og mineralvann ved ankomst – påfylles med vann), safe (mot betaling) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at økonomirom ikke har balkong!

 

Villa-rom – anneks

Pent innredede rom til 3 personer, med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann og mineralvann ved ankomst – påfylles med vann), safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider og snacks


Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Is

16:00 – 17:00

Vafler (3 dager i uken)

15:00 – 16:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

  

 Barer 

Lobby Bar

10:00 – 22:00

Snack Bar

11:30 – 16:00

Garden Bar

10:00 – 24:00

 

 

Friskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, snacks, importerte drikkevarer og noen fasiliteter, herunder bl.a. biljard, airhockey og vannsportsaktiviteter på stranden  er ikke inkl. i All Inclusive konseptet.

 

Strandhåndkler kan lånes mot et depositum.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Basseng, vannsklier, badebro, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser  informeres om det.

Club Dizalya Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost