Cats Catty Garden Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Cats Catty Garden Hotel
Hotellbeskrivelse

Cats Catty Garden Hotel - et eldre, men komfortabelt All Inclusive-hotell i gangavstand fra stranden, populært blant nordiske ferierende. Hotellet ligger ca. 2 km fra Sides havn og i omgivelsene er det et lite utvalg butikker og restauranter.

 

Hotellet har en hage med flere frukttrær hvor du kan kjøle deg ned i skyggen av trærne og et fint bassengområde som tilbyr basseng, barnebasseng og vannsklie (aldersgrense 10 år eller i følge med en forelder, åpent fra 10. :00 til 12:00: 30 og 14:00 til 17:00), biljard og bordtennis (begge mot en ekstra avgift). Hotellet har en spa-avdeling mot en ekstra avgift.

 

Transport til stranden arrangeres et par ganger om dagen i høysesongen og lett underholdning tilbys et par ganger i uken.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ikke har heis og at det er trapper og nivåforskjeller i hotellområdet, så hotellet anbefales ikke for bevegelseshemmede.

 

Vær oppmerksom på at klimaanlegget i hotellets fellesområder kun er i gang under måltidene.

 

Internett-tilkobling tilgjengelig i lobbyen og restauranten gratis - på rommene mot en ekstra avgift. Vær oppmerksom på at tilkoblingen kan være treg og ustabil og streaming av filmer etc. og lignende er ikke mulig.

Rom informasjon

Standardrom

Pent innredet rom for tre personer, med mulighet for ekstra seng for et barn. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, luftkondisjonering, telefon, minibar (ekstra kostnad), vannkoker, balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom

Pent møblert rom for fire voksne og ett barn. Alle rom har en dobbeltseng og to enkeltsenger og sovesofa eller køyeseng og kombinert soverom med kjøkkenkrok uten kjøkkenutstyr. I tillegg luftkondisjonering, telefon, minibar (ekstra kostnad), vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

08:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:30 – 21:00

Kaffe, te og kake

16:00 – 17:00

Bar

10:30 – 22:30

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA-senteret og utvalgte sportsaktiviteter mot betaling.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar Internet  Avstand till strand 800 m Lokalt sentrum 0 m Side Centrum 2 km Antalya flyplass ca 65 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom