Campus Hill Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Campus Hill Hotel

Tyrkia / Antalya-området
kestel ALKÜ mühendislik fakültesi karşısı, Alanya, Antalya 07400
Kartvisning

Campus Hill Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Campus Hill Hotel er et nytt hotell som ligger i vakre, grønne omgivelser i Kestel, ca. 10 km øst for Alanya. Hotellet er et godt valg for par og familier med barn som ønsker å leve godt og planlegger å tilbringe en stor del av ferien på hotellet.


På hotellet finner du et bra bassengområde med solterrasse, svømmebasseng med 3 vannsklier og et barnebasseng. Hotellets private strand er ca. 2 km fra hotellet og flere ganger om dagen organiserer hotellet en gratis transport til / fra stranden. Her kan du - i tillegg til å nyte solen og havet - også spille strandvolleyball og prøve ulike typer vannsportsaktiviteter (mot betaling).


Om dagen arrangerer hotellets animasjonsteam morsomme aktiviteter for både unge og gamle, og om kvelden gir de underholdning i form av flotte forestillinger. Alle barn i alderen 4-12 år kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes ikke skandinavisk), som inkluderer: arrangerer mini-disco og andre morsomme aktiviteter.


Det er rikelig med mulighet for selvtillit i hotellets eget spa, hvor du også finner et innendørsbasseng og et treningsrom.


Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er svært ustabil, og at det sjelden er mulig å streame filmer etc.


Pendelbuss til Alanya sentrum: 1 Euro pr. person pr vei.Campus Hill er offisielt klassifisert som et 5-stjerners hotell.

Rom informasjon

Standard Room

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller enkeltsenger, sentralt styrt klimaanlegg, minibar (inkluderer vann), safe (mot betaling), TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom

Elegant innredede rom for 4 personer. Rommet inneholder et soverom som inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og en stue med sovesofa. I tillegg er sentralt styrt klimaanlegg, minibar (inkluderer vann), safe (avgift), TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusve
Frokost
: 07:00 - 10:00
Sent frokost
: 10:00 - 11:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Snacks : 14:00 - 16:30
Patisserie : 16:30 - 18:30
Midnatt snack
: 00:00 - 01:00
 
Restaurant Bar : 07:00 - 11:00
Restaurant Bar : 12:30 - 14:00
Restaurant Bar : 19:00 - 21:00
Café Bar : 09:00 - 00:00
Strandbar
: 10:00 - 17:00
Disco Bar : 23:00 - 01:00 - For en avgift
 
Importert alkohol, drinker serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Alkoholholdige drinker i Beach Bar for en avgift. Alle drinker i Disco Bar for en avgift.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser .

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.

Campus Hill Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost