C-Lounge Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
C-Lounge Hotel
Tosmur, No:, Ahmet Tokuş Blv., 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

C-Lounge Hotell er et flott hotell med høy standard, beliggende 500 m fra Oba sentrum. Hotellet er et perfekt valg for par og familier med store barn (over 16 år) som gjerne vil bo i byen, men ikke ønsker å gå ned på hotellets standard.

 

I hotellets spa senter er det gode muligheter for avslapning og skjemme seg bort samt en svømmetur i det innendørs bassenget. For de aktive er det gode muligheter for å holde formen vedlike i fitnessrommet.

 

Oppholdet er med All Inclusive, så du behøver ikke å bekymre deg for hvor ditt neste måltid skal inntaes. Skal en spesiell dag feires, kan du bestille bord i A’la carte restauranten.

 

Oba er en hyggelig by med et godt utvalg av restauranter og butikker. Alanya ligger kun ca. 4 km fra hotellet og hit kan du ta en lokal buss eller spasere langs strandpromenaden.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær dog oppmerksom på at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standardrom

Elegante og lyse standardrom til 2 personer med mulighet for oppredning på sovesofa. Alle rom er innredede med en dobbeltseng, sentralt styrt aircondition, TV, telefon, minikjøleskap, liten vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom