Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Tyrkia / Antalya-området
Konakli Mah. Yelken Sok. No:4 Alanya
Kartvisning

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng – Barnebasseng – Vannsklier – Innendørsbasseng – Gratis internett
Privat strand med badebrygge – Lokalt sentrum 100 m – Alanya sentrum 14 km

Hotellbeskrivelse

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort er et flott 5-stjerners All Inclusive hotell beliggende i Konakli, ca 14 km fra Alanya.  Hotellet er et godt valg for familier, venner og par som gjerne vil bo i fint og herlig miljø.

 

Hotellet har ett fint og koselig bassengområde med to basseng, solstoler og parasoll og vannsklier som er en stor attraksjon for barna. Foretrekker du saltvann har hotellet en privat strand med badebrygge kun 100 m unna. Her kan du også prøve ulike vannsportsaktiviteter (mot avgift).

 

Mens barna mellom 4-12 år leker i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) kan de større feks. spille bordtennis, biljard (mot avgift) eller delta i noen av de aktiviteter som hotellets animationsteam arrangerer. Animationsteamet underholder på både dag og kveldstid og en gang i uken er det tyrkisk aften. Vil du unne deg noe ekstra har hotellet en spa-avdeling med tyrkisk bad, badstu og massasje (alle behandlinger mot avgift).

 

Konakli er et lite feriested med ett bra utvalg av butikker og restauranter. Om du vil oppleve den populære feriebyen Alanya kan du enkelt ta bussen dit.

 

Trådløst internett finnes tilgjengelig overalt på hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom og at det ikke er mulig å streame film etc.

Rom informasjon

Standardrom

Elegant innredede rom for max 3 personer med to enkeltsenger / en dobbelseng eller en dobbelseng og en enkeltseng / tre enkeltsenger. Alla rom er innredet med TV, aircondition, telefon, minibar (inneholder vann, mineralvann og brus ved ankomst. Vann og mineralvann påfylles på daglig), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom

Elegant innredede familierom for max 5 personer, bestående av ett rom med dobbelseng og ett soverom med tre enkeltsenger / tre sovesofaer. OBS: Rommene er adskilt med en skyvedør. Alle rom er innredet med TV, air condition, telefon, minibar (inneholder vann, mineralvann og brus. Vann og mineralvann påfylles på daglig), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Økonomirom

Elegant innredede rom for 2 personer med en dobbelseng eller to enkeltsenger. Alle rom er innredet med TV, aircondition, telefon, minibar (inneholder vann, mineralvann og øl. Vann og mineralvann påfylles daglig), vannkoker, safe og fransk balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Nattsuppe

00:00 – 01:00

Beach snacks

12:00 – 17:00

Basseng snacks

12:00 – 17:00

Glass

16:00 – 17:00

Patisserie

16:00 – 18:00

 

Lobby Bar

11:00 – 24:00

Basseng Bar

11:00 – 18:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

A´la Carte restaurant *

19:00 – 21:00


*Et måltid inngår under oppholdet. Husk å booke bord.

 

Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, behandlinger i spa senteret, vannsport, biljard og enkelte fasiliteter inngår ikke i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Vannsklier er åpne to timer hver morgen og hver ettermiddag. Innendørsbasseng er oppvarmet under vinterstid.

 

Uteserveringer, barer og andre aktiviteter - inklusive basseng og vannsklier - kan være stengt under lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. kan være begrenset utenfor høysesongen.

 

 

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost