Blue Marlin Deluxe Spa & Resort Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Tyrkia / Antalya-området
Konakli Mah. Yelken Sok. No:4 Alanya
Kartvisning

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Søk etter ledig rom og pris
Info

• Basseng Barnebasseng Vannsklier Innendørs basseng Gratis internett
• Privat strand med badebrygge Lokalt sentrum 100 m Alanya sentrum 14 km

Hotellbeskrivelse

 Elegant All Inclusive Hotel i fine omgivelser

 

 

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort er et fantastisk 5-stjerners All Inclusive-hotell som ligger i Konakli, omtrent 14 km fra Alanya. Alle som ønsker å bo i fine omgivelser og vil ha alt inkludert på hotellet trives her.

 

Hotellet har et fint bassengområde med svømmebasseng, basseng med vannsklier og et barnebasseng for de yngre gjestene. Selvfølgelig er det også solsenger og parasoller hvor du kan nyte solen eller slappe av i skyggen. Hvis du foretrekker saltvann, har hotellet en privat strand med en brygge en kort spasertur unna.

 

Hvis du vil ha luksusen med litt ekstra, har hotellet et spa -område med tyrkisk bad, badstue og massasje mot betaling. For de som ønsker en aktiv ferie, kan du delta i en av aktivitetene som arrangeres av hotellets animasjonsteam, spille bordtennis eller biljard. Animasjonsteamet underholder både dag og kveld, og en gang i uken er det tyrkisk kveld. Alle barn mellom 4 og 12 år kan ha det gøy i den internasjonale miniklubben.

 

Konakli er en liten ferieby med et godt utvalg av butikker og restauranter. Hvis du vil oppleve den populære feriebyen Alanya, kan du enkelt ta bussen dit.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og veldig treg, og det er ikke mulig å streame film etc.

Rom informasjon

Standardrom maks 3 personer
Pent innredet rom med to enkeltsenger / en dobbeltseng eller en dobbeltseng og en enkeltseng / tre enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med TV, klimaanlegg, telefon, minibar (inneholder vann, mineralvann og brus ved ankomst. Vann og mineralvann fylles på daglig), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom maks 5 personer
Pent innredet familierom bestående av et rom med dobbeltseng og et soverom med tre enkeltsenger / tre sovesofaer. MERK: Rommene er atskilt med en skyvedør. Alle rommene er utstyrt med TV, klimaanlegg, telefon, minibar (inneholder vann, mineralvann og brus. Vann og mineralvann fylles daglig), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Økonomi rom 2 personer
Elegant innredet rom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med TV, klimaanlegg, telefon, minibar (inneholder vann, mineralvann og brus. Vann og mineralvann fylles daglig), vannkoker, safe og fransk balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Nattsuppe

00:00 – 01:00

Beach snacks

12:00 – 17:00

Basseng snacks

12:00 – 17:00

Glass

16:00 – 17:00

Patisserie

16:00 – 18:00

 

Lobby Bar

11:00 – 24:00

Basseng Bar

11:00 – 18:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

A´la Carte restaurant *

19:00 – 21:00


*Et måltid inngår under oppholdet. Husk å booke bord.

 

 

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe, spa -behandlinger, vannsport, biljard og noen fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Vannskliene er åpne i to timer hver morgen og hver ettermiddag. Innendørsbassenget er oppvarmet om vinteren. Utendørs kafeer, barer og andre aktiviteter - inkludert bassenger og vannsklier - kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Kan være begrenset utenfor høysesongen.

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost