Belair Hotel Hellas Rhodos Rhodos
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Belair Hotel

Hellas / Rhodos
Ialyssos Avenue Ixia 85101, Rhodos
Kartvisning

Belair Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng – Barnebasseng – Restaurant – Bar – Gratis internett
Avstand til strand 50 m - Rhodos stad 4 km

Hotellbeskrivelse

Belair Hotel har en perfekt beliggenhet et steinkast fra stranden i Ixia sentrum. Her trives alle som ønsker å bo på et godt hotell med elegant atmosfære og kunne nyte ferien med frokost og middag inkludert.

 

Hotellet har to herlige bassengområder med solsenger og parasoller, og bassengbaren serverer forfriskende drinker. Det finnes selvfølgelig også barnebasseng for de yngre gjestene å plaske i. Fra hotellet kommer du enkelt til stranden med en kort spasertur, hvor du kan nyte late dager i skyggen eller avkjølende bad i det glitrende havet.

 

I tillegg til frokost og middag som er inkludert i oppholdet, kan du også kjøpe enklere retter i snackbaren. Et par kvelder i uken arrangeres underholdning. En kort spasertur fra hotellet finner du flere koselige restauranter, tradisjonelle tavernaer og små koselige butikker. Lokker det med det besøk i livlige Rhodos by, og det er lett å gå eller ta en taxi dit.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, minikjøleskap, luftkondisjonering (mellom juni - september), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

 

Familierom
Pent innredet rom med to soverom med skyvedør mellom rommene for 3 personer. Rommene er innredet med en mindre dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, TV, minikjøleskap, luftkondisjonering (mellom juni – september), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Inkludert halvpensjon.

 

Vær oppmerksom på å følge hotellets kleskode, vennligst ikke besøk restauranten i badetøy, singlet, shorts eller flip flops/sandaler.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:  Ca. 3 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Belair Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost