Begonville Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Begonville Apart Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Kenan Evren Cad. No:4 Side Mah. Manavgat / Antalya
Kartvisning

Begonville Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  Barnebasseng Restaurant Bar  Strand 800 m  Side sentrum 2 km

Hotellbeskrivelse


Leilighetshotell med koselig atmosfære

 

Begonville Apart Hotel er et koselig leilighetshotell med en familiær atmosfære som ligger i gangavstand til både Side sentrum og stranden.

 

Hotellet har et lite og koselig bassengområde med basseng, barnebasseng og solterrasse. Bassengområdet er det naturlige samlingspunktet, da det er både en restaurant og bassengbar her. Det er også en hage hvor de små kan leke på lekeplassen. For de voksne er det et fantastisk hamam hvor du kan skjemme deg bort litt ekstra.

 

Den barnevennlige sandstranden er ca. 800 m fra hotellet, og i høysesongen arrangerer hotellet en gratis pendelbuss noen ganger om dagen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Enkelt innredet rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene er innredet med et kombinert soverom og stue med en liten kjøkkenkrok. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, telefon, minikjøleskap, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett. 

 

To-roms leilighet
Enkelt møblerte leiligheter med to rom for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et dobbelt- eller tomannsrom og et kombinert soverom og stue med åpent kjøkken og to sovesofaer. Leilighetene har en liten kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.

Måltid

Mat og drikke er ikke inkludert i oppholdet.

Tilleggsinformasjon

By- og turistområde med litt trafikk. Safe og klimaanlegg mot et gebyr. Hotellet har bratte trapper og nivåforskjeller. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser

Betalte tjenester

Safe:                                                                        Ca. 11 euro pr. uke som betales direkte til hotellet.
Leie av bassenghåndkle:                                     Ca.   3 euro pr. uke som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Begonville Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost