Atlantis City Hotel Hellas Rhodos Rhodos
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Atlantis City Hotel

Hellas / Rhodos
29 Ionos Dragoumi Str. 85100 Rhodos
Kartvisning

Atlantis City Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Bo i hjertet av Rhodos by – Frokost inkl.– Gratis internett
Strand 300 m – Rhodos gamleby 800 m

Hotellbeskrivelse

Atlantis City Hotel er et godt, 3-stjerners hotell med en virkelig god, sentral beliggenhet midt i Rhodos by. Hotellet er det perfekte valget for alle som planlegger å tilbringe dagen på stranden eller utforske byen, og gjerne vil ha alt hva byen har og tilby innen rekkevidde.

 

Her bor du 300 m fra "Windy Beach" og 500 m fra "Elli Beach", så uansett hvilken strand du foretrekker kan du enkelt gå dit. Når kvelden faller på, kan du nyte en drink i hotellets koselige bar før det er tid for å bestemme seg for hvor du skal spise kveldens måltid. Fra hotellet tar det kun 10 min. å gå til den sjarmerende gamleby

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger meget sentralt og at trafikkstøy og støy fra nærliggende restauranter, barer og lignende. kan derfor forekomme.

Rom informasjon

Standard rom
Små, men fine rom for 2 personer. Alle rom inneholder 1 dobbeltseng, TV, telefon, minikjøleskap, vannkoker, luftkondisjonering, safe minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior rom
Fine rom for 2 personer. Alle rom inneholder 1 dobbeltseng, TV, telefon, minikjøleskap, vannkoker, luftkondisjonering, safe minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Atlantis City Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost