Aska Just In Beach Resort Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Aska Just In Beach Resort

Tyrkia / Antalya-området
Avsallar Incekum Mevkii, 07700 Alanya/Antalya
Kartvisning

Aska Just In Beach Resort

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Restaurant Bar  Internett
Strand 50 m. Avsallar sentrum 2 km. Alanya sentrum 20 km

Hotellbeskrivelse

All Inclusive-hotell ved stranden i Avsallar

 


I Avsallar, ca 20 km vest for Alanya finner du det nydelige All Incluisve-hotellet Aska Just Inn Beach. Her trives alle som ønsker et helhetlig All Inclusive-konsept, aktiviteter for hele familien og strandnese. Hotellet består av to hovedbygninger og en anneksbygning som ligger på andre siden av veien. For å komme til hovedbygningen kan du bruke undergangen som går under veien.

 

Nyt solen ved bassengområdet, med en fantastisk havutsikt, lat deg på solsengen på stranden, eller vær aktiv på tennisbanen eller i treningsstudioet. De minste barna mellom 4-12 år kan møte nye venner i den internasjonale miniklubben eller på lekeplassen. I høysesongen tilbyr hotellets underholdningsteam morsomme aktiviteter i bassenget på dagtid og kveldsunderholdning når det blir mørkt.


Hotellet har også et herlig spaområde med badstue, tyrkisk bad og massasjer mot betaling. Det finnes også et innendørsbasseng og et treningsrom.


Gratis internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder og på rommene mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

 

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000

Rom informasjon

Standard rom 2 personer (i hovedbygning eller sidebygning)
Pent innredede rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minibar, sentralstyrt klimaanlegg, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at økonomirommene ikke har balkong.
 

Familierom 4 voksne + 1 barn (i hovedbygningen)
Pent innredet familierom bestående av to soverom. Alle rommene består av to soverom, hver med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg sentralstyrt klimaanlegg, TV, telefon, safe, minibar og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen Frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnatt Suppe

23:30 – 00:00

 

 

A’la carte           19:00 – 21:00  -  Reservasjon er nødvendig (Åpen i perioden mai – oktober)


Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Ikke-skandinavisktalende personale i miniklubben. Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Aska Just In Beach Resort Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
PostCode
DateOfBirth
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost