Ark Suite Apart - 950 meter til den besømte Kleopatra stranden
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Ark Suite Apart

Tyrkia / Antalya-området
Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı No:8 07400
Kartvisning

Ark Suite Apart

Søk etter ledig rom og pris
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Restaurant - Bar - Gratis Internett - Kleopatra strand 950 m. - Alanya sentrum 2 km.
Hotellbeskrivelse

Ark Suite Apartment er et stort og innbydende leilighetshotell, som ligger innen gangavstand fra tirsdags Bazaren og merkedshallen som er full av frisk frukt, grønnsaker og fisk hver dag. På hotellrommet har du muligheten til og lage dine egne måltider med ferske råvarer.


Her er god plass for hele familien, og med både en restaurant, to barer og flere svømmebassenger for både store og små, er det ikke sikkert at du ønsker å forlate hotellet.


Her finner du en fin hage, en lekeplass for de små og bordtennis og biljard. Hvis du vil ta vare på deg selv, kan du bruke hotellets tyrkiske bad og badstue, eller besøke frisøren.


Den berømte Kleopatra stranden ligger ca 950 m fra hotellet. I høysesongen arrangerer hotellet gratis strandbusservice. Hvis du ikke vil lage mat selv mens du er på ferie, er det mulig å kjøpe frokost,  halvpensjon eller All Inclusiv. Dette kan kjøpes ved ankomst og betales direkte til hotellet.


Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

To Roms leilighet:
46 pent innredede to-roms leiligheter, bestående av et soverom og en stue med kjøkkenkrok, med mulighet for 2 oppredninger på sovesofa. Alle leilighetene har kjøkkenkrok med minikjøleskap og det mes nødvendige kjøkkenutstyr, air condition ( mot betaling ), safe ( mot betaling ), telefon, TV og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Økonomirommene er innredet som to-romsleilighetene, men ligger i første etasje.


Tre Roms leilighet:
18 pent innredede leiligheter med tre rom, bestående av to soverom og en stue med kjøkkenkrok, med mulighet for 2 oppredninger på sovesofaen. Alle leilighetene har kjøkkenkrok med minikjøleskap og det mest nødvendige kjøkkenutstyr, air condition ( mot betaling ), safe ( mot betaling ), telefon, TV og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

Mat / Drikke konsept
Måltider ikke inkl.
Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                     Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Ark Suite Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost