Arion Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Arion Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng   Barnbasseng  Frodig Hage Halvpensjon  Gratis internett
  Strand 0 m  Lokalt sentrum (Kolymbari) 1,2 km Chania 22 km

Hotellbeskrivelse

 Strandhotell i rolige omgivelser

 

I den koselige lille landsbyen Kolymbari ligger det nydelige Arion Hotel. Her trives alle som vil ha en rolig ferie i vakre omgivelser rett ved stranden.

 

Hotellet har et fint bassengområde omgitt av en stor plen med god plass til late dager i solen. Bassenget tiltrekker til et avkjølende bad med utsikt over det glitrende havet, og ved siden av er det et barnebasseng for de minste. Fra bassengområdet går du direkte til den vakre steinen og sandstranden for en dukkert i havet.

 

Oppholdet inkluderer frokost og middag, men det er også et lite utvalg av tradisjonelle tavernaer og små koselige butikker i Kolymbari.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard rom  2 personer
Lyse og fine rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, telefon, lite kjøleskap, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Halvpensjon: Frokost og middag inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Stein og sandstrand. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Arion Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost