Anjeliq House Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Anjeliq House Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Güllerpınarı mah, Ahmet Tokuş Blv. No:44, 07400
Kartvisning

Anjeliq House Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Boutiquehotell Direkte på stranden Restaurant
Café Trendy innredning Sentrum 500 m

Hotellbeskrivelse


 Trendy voksenhotell rett på stranden

 

På det trendy voksenhotellet Anjeliq House Hotel bor du direkte på den vakre østre stranden. Alle som liker å tilbringe late dager på stranden, men som likevel vil være nær alt som Alanyas livlige sentrum har å tilby, trives her.

 

Hotellet har en populær restaurant hvor du kan nyte deilig mat med utsikt over havet. Fra restauranten har du direkte tilgang til stranden hvor du som gjest fritt kan bruke solsenger og parasoller. For å komme til sentrum av Alanya kan du gå langs den vakre promenaden eller enkelt ta lokalbussen.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.


Rom informasjon

Standard rom for 2 personer
Fargerike rom innredet med en dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, minikjøleskap, telefon, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Tilleggsinformasjon

Strand og turistområde med lokal trafikk. Vær oppmerksom på at støy fra trafikk og støy fra hotellets egen restaurant og omkringliggende restauranter kan oppstå. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Anjeliq House Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost