Amara Luxury Resort Tyrkia Antalya-området Kemer
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Amara Luxury Resort

Tyrkia / Antalya-området
Esentepe Mah. Ahu Unal Aysal Cad. No:1 Goynuk / Kemer / Antalya
Kartvisning

Amara Luxury Resort

Søk etter ledig rom og pris
Info

Flere bassenger og barnebassenger – Vannsklier – Ultra All Inclusive
Strand 0 m – Kemer 9 km – Antalya 35 km

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke har guider i Kemer. Våre guider kan kontaktes pr. telefon.

 

Amara Luxury Resort er et eksklusivt feriehotell, beliggende i vakre omgivelser, med Middelhavet på den ene siden og de imponerende Taurusfjellene på den andre. Her har du muligheten til å bo i din egen private villa med god plass og ditt helt eget basseng.

 

Hotellet tilbyr et vell av fasiliteter for den kresne gjesten, og enten du ønsker å bo i din egen villa, eller i et av de elegante rommene i hotellets hovedbygning, kan du benytte deg av det omfattende Ultra All Inclusive-konseptet.

 

I tillegg til flere bassenger for både barn og voksne – deriblant basseng med vannsklier – og den flotte stranden med egen brygge, tilbyr hotellet også mange andre fasiliteter og aktiviteter som er verdt å utforske. Her finner du bl.a. fotballbane, bowlinghall (mot betaling), sandvolleyballbane, miniklubb for 4-12 åringene (her snakkes ikke skandinavisk) og flere konferanserom med alle nødvendige fasiliteter.4

 

Hotellets animasjonsteam arrangerer daglige aktiviteter som f.eks vannaerobic, konkurranser og underholdning.

 

Trenger du å holde deg i form under i ferien, kan du besøke hotellets treningssenter, ev. etterfulgt av et besøk på SPA-senteret, hvor du kan slappe av i musklene med en avslappende massasje (alle behandlinger mot betaling).

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Superior Rom
Elegant innredede rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, minibar (påfylles daglig), sentralstyrt klimaanlegg, safe, vannkoker og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom
Elegant innredede rom for 4 personer med to soverom. Hvert soverom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minibar (påfylles daglig), sentralstyrt klimaanlegg, safe, vannkoker og balkong. Bad med badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Junior Villa
Elegant villa for 4 personer med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Villaen inneholder to soverom med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt stue med sofagruppe, åpen kjøkkenløsning og spisebord. I tillegg inkluderer villaen TV, telefon, minibar (påfylles daglig), sentralstyrt klimaanlegg, safe og terrasse. To bad med badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Monte Carlo Villa
Elegant villa for 6 personer med mulighet for to ekstra oppredninger for barn. Villaen inneholder tre soverom med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt stue med sofagruppe, og kjøkken med spisebord. I tillegg inkluderer villaen TV, telefon, minibar (påfylles daglig), sentralstyrt klimaanlegg, safe og terrasse. Tre bad, ett med boblebad og dusj, og to med badekar. Alle badene har toalett, telefon og hårføner.

 

Bali Villa
Elegant villa for 6 personer med mulighet for to ekstra oppredninger for barn. Villaen inneholder tre soverom med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt stue med sofagruppe, og kjøkken med spisebord. I tillegg inneholder villaen TV, telefon, minibar (påfylles daglig), sentralstyrt klimaanlegg, safe og privat hage med terrasse og privat basseng. Tre bad, ett med boblebad og dusj, og to med badekar. Alle badene har toalett, telefon og hårføner.

 

Hawaii Villa
Elegant villa for 6 personer med mulighet for to ekstra oppredninger for barn. Villaen inneholder tre soverom med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt stue med sofagruppe, og kjøkken med spisebord. I tillegg inneholder villaen TV, telefon, minibar (påfylles daglig), sentralstyrt klimaanlegg, safe og privat hage med terrasse og privat basseng. Tre bad, ett med boblebad og dusj, og to med badekar. Alle badene har toalett, telefon og hårføner.

Villaen ligger noen få meter fra havet.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost*

07:00 – 10:00

Sen frokost*

10:00 – 10:30

Lunsj*

12:30 – 14:30

Snacks – Pizza og Döner

12:00 – 16:00

Patisserie – Is og kake

11:00 – 18:00

Middag*

18:30 – 21:00

Night Snack

24 timer

* Vælg mellem 6 forskellige restauranter

 

A’la Carte Restauranter – Husk å reservere bord! Åpent 6 dager i uken. 

Anatolian – Tyrkisk*

19:00 – 21:00

Bella Gusto – Italiensk**

19:00 – 21:00

Filika – Fisk & skaldyr**

19:00 – 21:00

* Ett måltid inkl.
** Mot betaling

 

Barer

Lobby Bar

07:00 – 00:00

Pool Bar

09:00 – 00:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Beer Garden

10:00 – 18:00 - 20:00 – 00:00

Irish Pub

16:00 – 07:00

Pastane

11:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 18:00

Aqua Bar

10:00 – 18:00

Snack Bar

10:00 – 18:00

 


Utvalgt, importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikke og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert. i Ultra All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i SPA- og skjønnhetssenteret og utvalgte sportsaktiviteter (inkludert biljard) mot en avgift

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Høy musikk fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram kan forekomme.

 

Uterestauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Amara Luxury Resort Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost