Alremu Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Alremu Apart Hotel
Side Büyük Ptt Altı 616. Sok No:25 Side-Antalya
Hotellbeskrivelse

Koselig leilighetshotell rett ved stranden

 

Alremu Apart er et enkelt og trivelig leilighetshotell som ligger presis ved Sides vakre sandstrand. Hotellet består av en bygning med kun 17 leiligheter og har en koselig atmosfære med personale som ønsker deg velkommen.

 

Hotellet har en populær restaurant som serverer god mat frem til sent på kvelden samt en liten nærbutikk. Her finnes det ingen basseng, men hotellet ligger presis ved stranden der hotellets gjester kan anvende solstoler og parasoll gratis.

 

Her får du en bra beliggenhet om du vil ha nærhet til stranden og vil oppleve alt hva Side har å tilby. Det ligger mange restauranter og butikker rundt hotellet og gamle byen ligger kun 1,5 km bort. Under høysesongen arrangeres  det tyrkisk aften en gang i uken.

 

Trådløst internett finnes i lobbyn. Vær obs på at forbindelsen både er ustabil og langsom og at det ikke går å streame filmer etc.

 

Var oppmerksom på at hotellet ikke har heis.

Rom informasjon

Toromsleilighet

Enkle og trivelige leiligheter med to rom for max 4 personer. Alle leiligheter inneholder et soverom med dobbelseng eller to enkeltsenger og et kombinert soverom og oppholdsrom med åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene er innredede med pentry med de mest nødvendige kjøkkenredskaper, air condition i soverommet, TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Tilleggsinformasjon

Vær oppmersom på at hotellet ikke har noen heis. Air condition mot avgift. Safe finnes i resepsjonen mot avgift. Lyd fra omkringliggende barer og hotellets restaurant kan oppleves som forstyrrende. 

Fri tilgang til hamam - behandlinger mot en avgift. Enkelte fasiliteter kan være stengte under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.
Betalte tjenester

Aircondition:                                                          Ca. 5 euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Safe (i resepsjonen):                                             Ca. 2 euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

 

 

Vær oppmerksom på, at prisene er veiledende og kan endres, uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Vis mer info Vis mindre
Info

Strandhotell Restaurant Side sentrum 1,5 km Koselig atmosfære

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom