Akdora Resort Hotel & Spa Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Akdora Resort Hotel & Spa

Tyrkia / Antalya-området
Side Mah. 1098 Sok. No:9 Manavgat / Antalya
Kartvisning

Akdora Resort Hotel & Spa

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Spa-avdelning
Strand 600 m Side sentrum 2 km

Hotellbeskrivelse

 4-stjerners All Inclusive for hele familien


 

På Akdora Resort Hotel trives hele familien med en perfekt beliggenhet nær både stranden og Side sentrum. Hotellet tilbyr flere fasiliteter og underholdning for både store og små.

 

Hotellets luksuriøse bassengområde har plass til både stille øyeblikk og lek og morro. Det er et svømmebasseng for en avkjølende dukkert, et basseng med vannsklie og et barnebasseng for de små å plaske i. En kort spasertur fra hotellet ligger den barnevennlige sandstranden der både store og små tiltrekkes av salte bad i havet. Hotellet arrangerer også en gratis pendelbuss til stranden om morgenen og returnerer om ettermiddagen.

 

Unn deg et deilig øyeblikk i hotellets spa, som tilbyr tyrkisk bad, badstue og massasje. For de som liker å ha en aktiv ferie, kan du utfordre en venn til bordtennis eller delta i noen av de morsomme aktivitetene som hotellet arrangerer. Selv om kvelden vil du bli underholdt med musikk og dans for hele familien.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Økonomirom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Stort standardrom 2-3 personer
Pent møblert rom med en dobbeltseng og  en enkeltseng, TV, telefon, air condition, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom med køyeseng 4 personer
Pent møblert rom med en dobbeltseng og en køyeseng, TV, telefon, klimaanlegg, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe og balkong. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Kaffe, te och kake

15:30 – 16:30

Middag

19:00 – 21:00

 

Pool Bar

10:00 – 22:00

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, cocktailer, drikke på flaske, ferskpresset juice, spesialkaffe, iskrem, trådløst internett og noen fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Utendørsseervering, baren, bassengene og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Akdora Resort Hotel & Spa Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost